Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ANKET - HTC One - Samsung S4 - Note II - iPhone 5S

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ANKET - HTC One - Samsung S4 - Note II - iPhone 5S

Yok kardesim kullabimi boyle abuk subuk olmayacak, gozumde kullanim olarak en iyisi apple ve samsung baskasini hic dusunmem ama htc de diger ozelliklerden dolayi hosuma gitti.
    Samsung sadece tasarimdan dolayi siradanlasti gozumde. Ama iphone un ayri bi kalitesi, tasarim dili var.
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
      Onu bilmem de iphone a baska bir herhangi telefondan bluetooth ile dosya gönderemiyorsun böyle saçmalık olmaz.Aplle kendini ne sanıyorsa
      dunya devi
      InsigniaTEAM

Yorum

xperia z şu an yapılan farklı testlerde bir çok özelliği ile hepsinden önde. ancak teknoloji bu, durduğu yerde durmuyor maalesef.

Yorum

Hali hazırda xperia z kullanıyorum ve gayet memnunum.Artık sony telefonlarını kendi üretiyor ericsson diye bişey yok.S4 e göre gördüğüm eksik yanı gece fotoğraf çekimleri onun haricinde çok iyi cihaz
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Uzun süre kullanıcaksan samsung sevmesemde s4 tercih edilebilir 5s ne zaman gelir ne özelliklere sahip olur hiç bir fikrim yok ama ios cihaz kullanıyorum s3 de kullandım arada bence büyük fark var.
            2016 w205 AMG

Yorum

ya ben bu anketi kararsız kaldığım için açtım, oylara bakın 3-3-2-3 biri arayı açsın bari ya
              InsigniaTEAM

Yorum

Uzun süre android kullandım (samsung s3) Ve ondan önce de htc sensation. Şunu söyleyebilirim ki bu cihazlar insanın canını çok ama çok sıkıyor. Takılmalar aşırı ısınma sorunları beklenmedik hatalar vs. Şuanda tek alacağım telefon apple olur. 4, 4s 5, 5s vs..

Yorum

Bence xperia Z konusunda yanılıyorsun.
                  Ayrıca o bir Sony. Ericsson değil.

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Neydi o erikson mu? donupte bakmam
                  anketteki 4unun haricinde dusunmuyorum
                  2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ugurk
                    Uzun süre android kullandım (samsung s3) Ve ondan önce de htc sensation. Şunu söyleyebilirim ki bu cihazlar insanın canını çok ama çok sıkıyor. Takılmalar aşırı ısınma sorunları beklenmedik hatalar vs. Şuanda tek alacağım telefon apple olur. 4, 4s 5, 5s vs..
                    Emin olun eşimin kullandığı 4s i 1 sene içerisinde 2 kere sadece ben taklıyor kilitleniyor diye formatladım.
                    1 kere de kendisi formatladı.
                    Ben s3 kullanıyorum. Sadece şunu diyebilirim. Android'i tek geçerim. HTC Samsung sen karar ver.
                    ios gibi kapalı bir kutuda bluetooth ile resim bile atamayarak yaşayacağıma alırım bir 3310 kullanırım oda bana yeter.
                    Android tek tercih bence.
                    Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                    Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

bir hafta önce s4 aldım, 32gb siyah.

uzun zamandır nokia n9'umdan kurtulma amacıyla telefon araştırıyor ve son derece kararsızdım. android ve özellikle samsung, önceki tecrübelerime dayanarak kara listemdeydi. ios ise geniş yazılım desteğine rağmen n9 gibi kapalı bir sistem ve ben bu sınırlamalardan çok sıkılmıştım artık üstelik iphone5'in küçük ekranı beni tatmin etmeyecek olması da diğer bir etkendi.
                      güncel şartlarda android işletim sisteminden başka bir sistemin bana uygun olamayacağına karar vererek bu sistemi iyi çalıştıran uzun ömürlü olabilecek bir cihaz arayışına girdim.

başta htc one hem tasarım hem beats audio gibi özellikleri sebebiyle bana yakın duruyordu. ama öncelike piyasada cihaz sıkıntısı başta olmak üzere, yüksek bir arıza oranı ve fazlaca olumsuz yorum duyunca, çıkarılabilir pil, ilave edilebilir hafıza kartı gibi üstünlükleriyle rota s4'e çevrildi mecburen. xperia z'yi tasarım olarak hoşuma gitmediği ve üreticinin yazılım desteğinin zayıflığı gibi sebeplerden hiç düşünmedim bu süreçte.

netice olarak tercihlerim arasında kötünün iyisi olarak satın aldığım s4, an itibariyle bence dünyanın en iyi telefonu ve memnuniyet oranım %100.
                      hakkında en olumsuz yorum plastik kasa diye tabir edilen gövdesi idi. satın aldığım siyah cihaz, hiç de öyle basit ve dandik durmuyor. özellikle arka kapağın parlak kaplamasını çok beğeniyorum. 32gb cihaza 16gb class10 sd kart ilave ederek hafıza konusunda son derece ferah bir ortam sağladım. telefon son derece stabil ve yağ gibi kayıyor tabiri caiz ise.

bir akıllı telefon yazılım desteği olmazsa, akıllı olmaz. n9 bu bağlamda yarım akıllı bir telefondu. s4, geniş android ekosisteminin tüm nimetlerini fazlasıyla yansıtabilen bir cihaz. alalı kısa bir süre olmasına rağmen gerek donanım, gerek yazılım olarak beni uzun süre idare edebileceğini düşünüyorum.

s4'ü, cihazın görece büyük boyut ve kanımca yüksek fiyatına tamam diyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Yorum

S3 kullanıyorum, S4'ü kesinlikle öneririm abi yalnız senin kafa rahat olsun mantığına göre de en iyisi iPhone tercih etmen olacak
                        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          Telefon alım satım işlerini hiç sevmem, aldım mı 1 sefer alıp uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
                          şuan kullandığım Galaxy Ace işimi görseydi yıllarca kullanırdım ama aksine samsung'dan illallah dedirtti.
                          bundan sonra asla samsung düşünmüyordum ama htc beklediğim kadar iyi olmayınca yine seçeneklere girdi.

Android'in geliştirebilme imkanlarından, rom yüklemesinden vs hiç anlamadığım için bana bir anlam ifade etmiyor. ios nasılsa androidi de öyle kullanacağım.
                          teknik özelliklerinden de anlamam, işlemcisi ne falan hiç bilmem
                          Tasarım, kasa, ekran, kamera, beats audio özellikleri için htc'yi bekledim bu zamana kadar ama o kadarda iyi çıkmadı sanki.
                          birde ısınma, ekran parlaklığını ayarlayamama, pilin çabuk bitmesi gibi huyları varmış sanırım. ama yinede aklım onda.

S4 çok sıradan geliyor.
                          Note II kullanım felan olarak iyi sanki (yenisi ne zaman çıkar?)
                          iphone 5 düşünmüyorum yakında 5s çıkacak zaten onu bekliyorum.

Sizce hangisi ve neden?
                          Abi iPhone 3GS'i bile 2011da alıp hala kullanmaya devam eden, bir kere bile servise yollamayan arkadaşlarım var. Appledan ne alıyorsan "S" modelini alacaksın abi, daha iyi oluyorlar Bkz: 3G- 3GS / 4 - 4S / 5 - ?

Neden Apple? Çünki iOS kullanıyor Stabilitesini bilmeyen yoktur herhalde, anlatmama gerek yok. App Storeda yayınlanan her program sadece 4S ve 5 için yazılıyor (Yeni Programlar artık sadece iOS 5.1.1 ve üzerini destekliyor), bu arada iOS 7 gelirken iPhone 4S'in altını almak pek mantıklı değil çünki yeni bir yazılım geliyor muhtemelen yeni bir arayüz. Büyük ihtimal artık 3GS (kesin) ve 4 (belki bir ihtimal alacak) güncellemeleri almayacaklar.

Ha dersen ki illa Android alacağım,özelleştirme istiyorum:

- Note II her şeyiyle iyi bir telefon fakat ekran yapısı ve işlemci mimarisi biraz eski artık. Muhtemelen 2-3 yıl içinde seni tatmin edemeyecek kadar düşmüş olacaktır (Note IIyi çıktığında çok sevmiştim, ama rakipleri artık çok güçlü, Note 3 ü beklemeni öneririm. -Dip Not: Note II ile Note 3'ün kasa boyutları aynı olacak, sadece ekran genişleyecek-)

- S4'ün yanından geçmemeni öneririm, 2GB ramin 1,5 GB'ını sistem tüketiyor ve dahili hafızanın sadece 8 GB'ı kullanılabiliyor. Alırsan Kamera Niyetine (Medya Cihazı olarak) kullanabilirsin, ama yazılımın geliştirilmeye ihtiyacı var. Çok fazla Ram ve çok fazla bellek kullanıyor sistem.)

-HTC One, İyi bir telefon. Fakat baskı kalitesinde fotoğraf istiyorsan üzebilir. ShiftDelete ve DH incelemelerine bi göz at derim. Her yönden (Stabilite olsun - Sense 5den bahsediyoruz - Hoparlör gücü olsun, (dünyada sadece One X,One X+ ve One da barınan özel bir BeatsAudio Amfisi var telefonun , sesi bütün telefonlardan daha net ve berrak iletiyor, Nokia 5800'a yakın ve daha berrak bir sesi var.)

-Xperia Serisinde Xperia SP var, Süper telefon olarak Xperia Z var, 16 GB bence gayet yeterli ve telefon RAM belleği çok iyi kullanıyor. (Sistem boştayken 300 MB kullanıyor 1,7 GB boş RAM oluyor). Yazılım olarak 4.2.2 gelecek denemeler yapılıyor. Bir süre Custom Rom kullanabilirsin Xperia Zye AOSP (Android Open Search Project) desteği verildi, 4.2.2 olarak kullanılabiliyor cihaz. Yazılım konusunda yardımcı olabilirim. Dünyada çıkmış herhangi bir Sony romu elimden geçmediyse (deneme ba'bında) o rom gerçek bir rom değildir Fakat önemli bir ayrıntı, Xperia Zde her şeyi bir kapağın arkasına gizledikleri için burda sıkıntı olabiliyor kullanışlılık meselesi, bir de mesela suya sokup çıkardığınızda hoparlörün sesi yarım saat kadar kendine gelemiyor. Zaten su almayan bir telefon değil bu, su alan fakat suya dayanıklı bir cihaz.

Gönlüm ve aklım 5S diyor. Fakat android almak istersen biraz daha bekle derim. Android 5.0 (Key Lime Pie) ile çıkması Muhtemel telefonlar

- Samsung Galaxy Note 3
                          - HTC One Google Edition
                          - Samsung Galaxy S4 Google Edition

Bunların hepsini okuyabildiysen ne mutlu bana Bir telefon ve teknoloji delisi olarak söyleyeceklerim bunlar
                          Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Maşallah yusuf döktürmüşsün. Bi an kendimi shiftdelete'de eleştirmenlerin yorumlarını okuyormuş hissine kapıldım.
                            2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: firat12
                              Maşallah yusuf döktürmüşsün. Bi an kendimi shiftdelete'de eleştirmenlerin yorumlarını okuyormuş hissine kapıldım.
                              Teşekkür ettim, eh, ben de piyasa ve telefonların donanım ve yazılımsal özelliklerini biraz biliyorum, 12 aylık bilgi birikimimin ufak bir harmanı oldu diyebilirim . Günün birinde DH veya ShiftDelete'in stüdyosunda incelemeler yapmak isterim doğrusu

Yorum

Detaylı bir incelemeden mıncırmadan sonra iPhone 5S yerine (5S değil 6 çıkacağı söylentileri olsa da) kararımı HTC One olarak değiştiriyorum, 32 GB dahili hafızası var, 2 tane beats audionun geliştirdiği stereo hoparlör var. Tabi zevkler tartışılmaz, ama dediğim gibi HTC One olarak değiştiriyorum, yani 5S'den 1 silip HTC One'a +1 yapabiliriz

Ek olarak, Android 4.3 (Ad değişimi de yok sanırım Jelly Bean) ile devam ediyor, Android 5.0 Key Lime Pie 'un çıkışı 4-5 Ay ertelenmiş. Google IO etkinliğinden resmi olarak duyurul"MUŞ".

Yorum

İşleniyor...
                                X