Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ANKET - HTC One - Samsung S4 - Note II - iPhone 5S

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ANKET - HTC One - Samsung S4 - Note II - iPhone 5S

Telefon alım satım işlerini hiç sevmem, aldım mı 1 sefer alıp uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
    şuan kullandığım Galaxy Ace işimi görseydi yıllarca kullanırdım ama aksine samsung'dan illallah dedirtti.
    bundan sonra asla samsung düşünmüyordum ama htc beklediğim kadar iyi olmayınca yine seçeneklere girdi.

Android'in geliştirebilme imkanlarından, rom yüklemesinden vs hiç anlamadığım için bana bir anlam ifade etmiyor. ios nasılsa androidi de öyle kullanacağım.
    teknik özelliklerinden de anlamam, işlemcisi ne falan hiç bilmem
    Tasarım, kasa, ekran, kamera, beats audio özellikleri için htc'yi bekledim bu zamana kadar ama o kadarda iyi çıkmadı sanki.
    birde ısınma, ekran parlaklığını ayarlayamama, pilin çabuk bitmesi gibi huyları varmış sanırım. ama yinede aklım onda.

S4 çok sıradan geliyor.
    Note II kullanım felan olarak iyi sanki (yenisi ne zaman çıkar?)
    iphone 5 düşünmüyorum yakında 5s çıkacak zaten onu bekliyorum.

Sizce hangisi ve neden?
    0
    HTC One
    0%
    0
    Galaxy S4
    0%
    0
    Galaxy Note II
    0%
    0
    iPhone 5S (çıktığında)
    0%
    0
    InsigniaTEAM

Ynt: ANKET - HTC One - Samsung S4 - Note II - iPhone 5S

5s i görmeden birşey demek zor ama şuanda en sorunsuz daha önce çıkmasının avantajıyla note 2 ama bana göre telefon olmadığı için direk eleniyor ama boyutları kolay kullanırım diyen için iyi seçenek

Yorum

5S ya da 4S
      Diğerlerini tanımam
      Elma yiyen birisi olarak ios updatelerinde rehberimi kaybetmeden önce
      Hiç şaf ettirmedğim elmaya kurtlu olarak bakmaya başladı m

Yorum

nexus 4 ü eklemeyi unutmuşsun sanırım asla es geçme derim
        2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
        2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

Htc'yi halihazırda kullanıyorum ve gayet memnunum. Bende 8x var ama one de iyidir herhalde. Özellikle hızından ve tasarımından çok memnunum. Bir de samsung ve iphone herkesin elinde var, bu daha farklı.
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

nexus felan bilmediğim markalara hiç girmiyorum. benim gözümde sadece apple ve samsung var htc'yi de hiç düşünmezdim ama one çok ses getirince dikkatimi çekmişti.

(beğenmezsem değiştiririm, 3 ay sonra değiştiririm gibi düşüncem olmadığı için sizlere danıştım, alınca uzun süre kullanacağım için seçimimden pişman olmamam lazım )
            InsigniaTEAM

Yorum

sorunsuz dertsiz kafam rahat işini görür iphone senlik

Yorum

8 mp kameram var ama cektigim fotolari birebir kalitede kimseyle paylasamiyorum , mp3 gonderemiyorum / alamiyorum , ulan guncellemeden sonra google maps nereye gitti ??? cihazi yeni aldim , guncellemeden sonra neden yavasladi ??? kic kadar kapak neden 30€ ???? demek istemiyorsan androidli makineden vazgecme derim .... samsung s3 kullaniyorum , 2 yil iphone 4 kullandim , simdi ise android.... cok fark var arada , son 1 yil da USA da iphone out , android in , galaxy ace i android saymiyorum , alacaginiz makineler 1 gb ram asagi ise , chip seti ne olursa olsun yavas dersiniz .... kendi dusuncemdir , kimse alinti yapip cevap yazmak zorunda hissetmesin kendini

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
                  8 mp kameram var ama cektigim fotolari birebir kalitede kimseyle paylasamiyorum , mp3 gonderemiyorum / alamiyorum , ulan guncellemeden sonra google maps nereye gitti ??? cihazi yeni aldim , guncellemeden sonra neden yavasladi ??? kic kadar kapak neden 30€ ???? demek istemiyorsan androidli makineden vazgecme derim .... samsung s3 kullaniyorum , 2 yil iphone 4 kullandim , simdi ise android.... cok fark var arada , son 1 yil da USA da iphone out , android in , galaxy ace i android saymiyorum , alacaginiz makineler 1 gb ram asagi ise , chip seti ne olursa olsun yavas dersiniz .... kendi dusuncemdir , kimse alinti yapip cevap yazmak zorunda hissetmesin kendini
                  işte teknik olarak işlemci şu bu anlamadığım için ace aldım, telefonda konuşma işlevini bile zar zor yerine getiriyor ki diğer işlemleri saymıyorum bile aldığım güne lanet ettim. 3310 kullansam daha iyiydi belkide hem androidden hem samsungdan soğuttu bu telefon beni.
                  Note 3 ne zaman çıkacak bilen varmı?
                  InsigniaTEAM

Yorum

3310 ???? ilk ciktiginda sabun kalibina benzetmistim :P note 3 agustosta diyenler var ancak kesin bilgi yok ...

Yorum

Aynen bende 1 seneyi aşkın bir süredir galaxy ace kullanıyorum ve bu süre içinde beni de bezdirmeyi başardı bu telefon. Ancak bu samsung'dan soğumam için bir etken değil. Şu sıralar bende S3 almayı düşünüyorum. Milletin elinde çokluğu falan umrumda değil, sorunsuzluk ve f/p oranı benim için önemli kriterler. Yani doğal olarak size de tavsiyem samsung olur. S4 sıradan geliyorsa Note II olabilir (o devasa boyutları hiç hoşuma gitmiyor bu arada) boyuttan yana sıkıntı yaratacağını düşünmüyorsanız tabi..
                      Ama yok kesin samsung'dan soğudum diyorsanız da iphone derim.
                      2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

Xperia Z al kafan rahat etsin
                        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Neydi o erikson mu? donupte bakmam
                          anketteki 4unun haricinde dusunmuyorum
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                            Neydi o erikson mu? donupte bakmam
                            Sen en son telefon aldığından beri Japonlar kendilerini çok geliştirdiler
                            Şaka bir yana özelliklerine bir bak çok sağlam cihaz fiyatı da makul
                            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Onu bilmem de iphone a baska bir herhangi telefondan bluetooth ile dosya gönderemiyorsun böyle saçmalık olmaz.Aplle kendini ne sanıyorsa
                              Htc nin kasa tasarımı Samsungtan daha iyi ama Samsung lider bu bir gerçek.Bende burdan s3 aldım

http://urun.gittigidiyor.com/cep-tel...siyah-86431730
                              http://urun.gittigidiyor.com/cep-tel...-mavi-86481057
                              http://urun.gittigidiyor.com/cep-tel...efonu-86530556

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                              35GB5825  A Rh+

Yorum

İşleniyor...
                              X