Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Kaç Kişilik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Kaç Kişilik

Arka koltuğa ne zaman 3 kişi otursa şikayet ediyor.Arka koltukta 3 kişi yolculuk yapılmıyor diyorlar.Ortadaki deri bölüm ve egzostun geçtiği çıkıntı çok yüksek.Oturanı rahatsız ediyormuş.Bir yere gitme planı yapayım hemen arkaya 3 olmaz diyorlar. maad
    2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Ynt: İnsignia Kaç Kişilik

abi sen o zaman onu söyliyenleri bi c 180 yada bi bmw 3 serisine bindirsene bakalım ne dicekler o zaman
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Kesinlikle 3.16 Dan Kat Kat Kat rahat
      Arka koltuga uc kisinin rahat oturabilecegi otomobiller sınırlı,Honda grubu oyle mesela.Ya da SUV olacak..
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

bencede arka koltuk 3 kişiyi kabul etmiyor
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ben bugün 4 kişi bindirdim arkaya. 1 kişi daha binebilir gibiydi iç aynadan baktığımda boşluklar gördüm
          2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enxdesign
            Ben bugün 4 kişi bindirdim arkaya. 1 kişi daha binebilir gibiydi iç aynadan baktığımda boşluklar gördüm
            ne demek istiyosun
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enxdesign

Sizin araç Magirus mu

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Arka kısım gayet geniş ve rahat. Üç kişi çok rahat oturabiliyor arkada. Yetmiyor, 2 yaşında ki yeğenimde oturuyor veya ayakta duruyor

Yorum

Arkaya 2 yetişkin ve bir çocuk olur.
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OkanB
                    Arka koltuğa ne zaman 3 kişi otursa şikayet ediyor.Arka koltukta 3 kişi yolculuk yapılmıyor diyorlar.Ortadaki deri bölüm ve egzostun geçtiği çıkıntı çok yüksek.Oturanı rahatsız ediyormuş.Bir yere gitme planı yapayım hemen arkaya 3 olmaz diyorlar. maad
                    bizler boşuna mı ST alıyoruz
                    sedan insigniaların arka koltuk bölümü çok dar

2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Absinthe
                      Arka kısım gayet geniş ve rahat. Üç kişi çok rahat oturabiliyor arkada. Yetmiyor, 2 yaşında ki yeğenimde oturuyor veya ayakta duruyor
                      ST araçlara 14+1 kişi binersiniz o zaman
                      2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cngerol
                        Orjinal yazı sahibi: Absinthe
                        ST araçlara 14+1 kişi binersiniz o zaman
                        Oho ayıpsın abi

Yorum

Birçok sedan araç 4 kişiliktir aslında. Biz orta kısma oturma alışkalığına sahibiz. Halbuki birçok araçta orası kol dayama ya da bebek koltuğu içindir.
                          Bazı japon araçları şaft tüneli sayesinde orta kısıma 3. kişinin oturmasını sağlar. Şaft tüneli aslında arkadan itiş araçlar için vardır çünkü aktarma oradan geçer ama bazı önden çeker marka modelleri şaft kısmına egzoz sistemini koyar ve yine orayı değerlendirir. Şaft tünelli Japon araçlarında ise kenarlardan egzoz sistemi geçerek ortada yaşam alanı elde edilir
                          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                            Birçok sedan araç 4 kişiliktir aslında. Biz orta kısma oturma alışkalığına sahibiz. Halbuki birçok araçta orası kol dayama ya da bebek koltuğu içindir.
                            Bazı japon araçları şaft tüneli sayesinde orta kısıma 3. kişinin oturmasını sağlar. Şaft tüneli aslında arkadan itiş araçlar için vardır çünkü aktarma oradan geçer ama bazı önden çeker marka modelleri şaft kısmına egzoz sistemini koyar ve yine orayı değerlendirir. Şaft tünelli Japon araçlarında ise kenarlardan egzoz sistemi geçerek ortada yaşam alanı elde edilir
                            muharrem yine nerelere geldin 4 kişilik de gitsin ulan ne adamsın

F10 Msport

Yorum

El frenide ortadan geçiyor

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
                              X