Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni araç seçimimdeki fikirlerinizi bekliyorum..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni araç seçimimdeki fikirlerinizi bekliyorum..

Değerli abilerim ve sevgili kardeşlerim İnsigniadan sonra bir düşüşle karşı karşıya kaldım ihihi Ve Vw Manisa bayii den 0 1.4 Polo comfortline satın aldım,yakıtı fiyatı ve öğrenci haline uygun bir araç olduğunu düşünerekten Şuan İnsignia aracımı henüz satmadım acelemde olmadığı için ancak önümüzdeki aylarda satmayı düşünebilirim araç fazlalığından dolayı yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Ynt: Yeni araç seçimimdeki fikirlerinizi bekliyorum..

Valla Ben olsam polo 1.4 almazdim arkadasta var dsg lisi hem gitmiyor hem s ici nerdeyse 1.6 atmosferikler kadar yakiyor ufak 84 hp motor ama verimsiz.Zaten teknik verileride 1.4 insigniadan yuksek.

İnsigniayi eger fazlaysa elden cikar tabiki kullanmayacaksan bosuna masraf durdugu yerde devlet sagolsun
    2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

iinsignia kadar ekonomik olur"))
      F30 Sport+

Yorum

1.4 tdi olmadıktan sonra veya benzinliyse lpg kullanılmayacaksa çokta ekonomik olmaz.

Yorum

senın yerınde olsam 1,6 tdı secenegını degerlendırırdım hem ekonomık hemde 1,4 e gore cok ıyı gıdıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tonyhawk
            senın yerınde olsam 1,6 tdı secenegını degerlendırırdım hem ekonomık hemde 1,4 e gore cok ıyı gıdıyor
            1.6 tdci da gitmiyor ilk iki vites cok hantal benzinlide cok yakacaktir ogrenci işi araç istiyorsanız 1.25 fiestaya bakin derim
            2015 leon fr

Yorum

Kesinlike dizelleri tıkanıyor o yüzden benzinli tercih ettim 1 depoyla 600 700 km arası gidiyor gayette iyi

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

dizelleri nerede tikaniyor? babamda var dizeli ve gidisi gayet guzel
                sizinkin de hayirli olsun
                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                X