Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Toyota'da enteresan lastik seçimleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Toyota'da enteresan lastik seçimleri

Gün içinde Astra'nın ufak bi kontrolü için Gedizler'e uğradıktan sonra Yeni Auris'i incelemek için yakınındaki Toyota bayisine de uğradım ama benim dikkatimi asıl çeken aşağıda yazdığım araç-lastik kombinasyonlarındaki gariplik oldu. Hoş bana göre garip herkesin fikri farklı olabilir.

Toyota GT86 - Michelin Pilot Primacy HP
    Toyota Auris - Continental SportContact 1
    Toyota Yaris - Bridgestone Potenza RE080

Özellikle GT86'ya şaşırdım. Michelin Pilot Primacy'yi 2006-2009 Citroen C5'de kullandık bence konfor odaklı bir lastik, performansa yönelik bir araçta ne işi var anlamış değilim. Hadi araç sert, yollar kötü, konforlu lastikle tölere etmeyi düşündüler de desem yine çok çok saçma. Yaris'deki Potenza da enteresan olmuş tabi GT86'ya kıyasla.

Ynt: Toyota'da enteresan lastik seçimleri

Çekmeköyde alj toyotaya uğradınız sanırım bende sancaktepedeyim
    2016 w205 AMG

Yorum

Evet o bayi. Hala oralara yolum düşüyor
      Sevdiğim bir yol ama Potenza'lar varken temkinli olmak lazım maalesef

Yorum

Bu konulara takılmamak lazım, bayiler çok özel bir araç olmadıktan sonra lastik seçimine dikkat etmiyor. Aynı bayide bile yer alan 2 adet aynı aracın lastikleri farklı olabiliyor.
        Odak Dynamics Ankara Bayiliği
        Bosna Hersek Caddesi 8/B Emek Çankaya/ANKARA

Yorum

Dediğiniz doğru, benzer tarzda lastiklerle gelebiliyor araçlar ama müşteri gözüyle benim vurgulamak istediğim başkaydı, gözden kaçırmışsınız.
          Çizginin diğer tarafında olunca takılmamak elde olabilir ama Astra OPC alsam ve bana onu Pilot Primacy ya da PremiumContact ile verseler ben buna tepki verirdim.
          Araç-Lastik eşleştirmesiydi benim anlatmak istediğim, karakter/amaç bakımından.
          GT86'ya şaşırdım

Yorum

İşleniyor...
          X