merhaba arkadaşlar,5 ağustosda istanbula geliyorum,viyanada model oto satan bir yer buldum ve insignialara baktım,sadece 2 adet vardı isteyen varsa getirebilirim belki astra j de vardır emin değilim ama insignia olarak sadece bu 2 araç var,boyutları çok küçük :/
Insignia'nın Buick Regal versiyonunu 1:18 ölçekte çinli bir firma üretmeye başladı (aracın gerçek uzunluğu 4830mm / 18 =268mm yani 1:18 ölçekli model yaklaşık 26cm uzunluğunda oluyor)
kalitesi bence çok iyi değil ama kaliteli firmaların modellerine göre detayları daha fazla (nede olsa çin )
detaydan kastım, 4 kapı bagaj ve kaput her 1:18 modelde açılır ama çin modellerinde fazladan benzin deposu, sunroof, torpido, güneşlikler, orta kol dayama bile açılıyor ve genelde ön koltuklar ileri-geri hareketli oluyor. hatta bu firmanın üretimini incelemek için Cadillac CTS modelini aldım, mekanik diferansiyelin çalıştığını görünce çok şaşırdım vites kutusunun çıkışından itibaren tekerlere kadar aradaki tüm parçalar çalışıyor ama Insignia'da bu detayların ne kadarı kullanıldı bilmiyorum.
zamanım olsa ben Buick alıp Opel'e çevirmek isterdim ama artık diecast modifiyesine zaman ayıramıyorum.
bu haliyle de almak isterim diyen varsa birkaç link paylaşıyım;
Find many great new & used options and get the best deals for 1/18 China Buick Regal red color at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
malesef abi servisler üzerinden getirilebilen modeller var, aynı yedek parça gibi 7 haneli kod numaraları var onlarında ama Insignia'lar henüz o konuma gelmedi sadece Opel Koleksiyon sitesinden ve yabancı sitelerden almak mümkün
Yıllar Yılı (2005 te Çıkmıştı Yanılmıyorsam) NFSMW Oynayan, ve Online Oynayıp Dünya Üzerinden Yaşlı Genç Bir Sürü Arkadaş Edinen Biri Olarak, Oyundaki En İyi Arabalar Olan M3 GTR ve Porsche Carerra GT nin Birebir Aynılarını Bulana Kadar Göbeğim Çatlamıştı. Şimdi Aralarına Bir OPC Çok Yakışırdı. Ben Uğraşamam Ebay la Filan. Bi Yerlerde Olsa da Alsam. Neyse Teşekkür Ederim Cevap İçin.
Arkadaşlar bir ara epey heveslenmiştik tüm forum olarak ama bir sonuç çıkmamıştı diye hatırlıyorum. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.
Gezinirken denkgeldim. Çok kaliteli durmuyor ama fiyata bakınca bence denemeye değer. Birkaç alternatif var. Belki toplu alımda fiyat daha da düşebilir... http://www.sahibinden.com/hobi-oyunc..._text=insignia
Yorum