Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia team izmir ayağı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia team izmir ayağı

Yaklaşık 2-3 aydır foruma kayıtlıyım ve bu foruma üye olmaktan gayet memnunum fakat forumda büyük bir eksiklik görüyorum. Doğal olarakta şu soruyu sormadan edemiyorum. insignia team ailesinde neden bu kadar az izmir'li arkadaş var. Neden az diyorum

Çünkü;
    *Opel genel merkezi izmir'de,
    *işim gereği tüm Türkiye'yi geziyorum ve izmir trafiğinde gördüğüm insignia bolluğunu hiçbir ilde göremedim buna istanbul trafiğide dahil.

Bu konuya yönetim olarak bir el atılmalı bence.

2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

Ynt: insignia team izmir ayağı

Evet İzmir'de bulunan üyelerimiz yoldaki insignialardan bir kaçını çevirip bizden bahsedebilir

Arabalarınızın arkasındaki stickerlardan siteyi öğrenip de katılabilirler burda iş İzmir'de bulunan büyüklerimizde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Rae
      Evet İzmir'de bulunan üyelerimiz yoldaki insignialardan bir kaçını çevirip bizden bahsedebilir

Bravo hudaı clapclap super fıkır...

Yorum

Bende izmirde istanbuldan,ankara ve bursadan daha cok insignia gordum heralde turkiyenin en fazla insignia bulunan ili izmirdir
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

biz çok kart bırakmıştık zamanında, elden bile teslim yapmıştık, ama çoğu kişi ilgilenmedi nedense, toplanalım diyoruz bi ''haydii'' diyoruz sonra fıss ben çeşmeden katılmaya razıyım ama yok izmir cansız

Yorum

İşleniyor...
          X