Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Astra 1.4 140 Hp Turbo yorumlarınızı bekliyorum..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel Astra 1.4 140 Hp Turbo yorumlarınızı bekliyorum..

Opel astra 1.4 140 hp turbo sport donanım hakkındaki artı ve eksi yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim..

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Ynt: Opel Astra 1.4 140 Hp Turbo yorumlarınızı bekliyorum..

Bende bu aralar makyajli kirmizi bi 1.4turbo astra dusunmuyo degilim ama sport beni kesmez hele seni cosmodan sonra hic kesmez kardesim
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Insıgnıadan sonra astra hezimet olur

Yorum

eksıklıgı afl bence eger stıl paketlı dusunuyorsanız kı ondada sportlarda sımdı gunduz farlarını lede dondurduler bırde 180 hp aractan sonra bıraz daha hantal kalıcaktır ama 180 lık ınsıgnıaya gore rahat 2-3 lıtre benzın az yakacaktır bagaj bıraz yetersız gelebılır cok kucuk demıyorum ama cokta buyuk degıl konfora gelınce ınsıgnıa daha genıs ferah astranın ıcı daha dar sunroof olmazsa eger daraltıcı dıye bılırım ama sunuda soyleyeyım sonucta ınsıgnıa ve astra ayrı klasman aracları aradakı farkın olması normal ama pıyasadakı cogu araca 10 ceker

Yorum

Ben geçenlerde bakmıştım. Özellikle bagajı çok küçük geldi ki düşün ben GTC kullanıyorum. Farlar nedeniyle Astra mutlaka ve mutlaka cosmo alınmalı. Perf olarak yazılımla 160-170hp ler alınabiliyor. Ama vites aralıkları ve ağırlık nedeniyle maalesef rakiplerinin gerisinde. Tek avantajı Insignia dan biraz daha az yakması ama sırf bu yüzden Insignia dan astra ya geçilmez.

Yorum

Astra 1.4 insignia 1.6dan az yakiyo ama 1.4 insignia 1.4 astradan daha az yakiyo
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Insignia için kıyas soruyorsan eğer;
              Otomatik vites 1.4 140 hp Enjoy Active Aracımızdan pay biçeyim;
              şehir içi 9 litre yakar, Ben Insignia ile 10 litre yakıyorum
              direksiyonu daha yumuşaktır, Insigniam biraz daha sportif sert
              süspansiyon konforludur, Insignia tabii ki daha iyi ama Astra yabana atılmaz
              Insignia'dan sonra eşşeğe binmiş gibi olmazsın,
              Kesinlikle ses sistemi ekranı rezalet, Sportta da 3 satır normal ekran olacak NAVİ tavsiye ederim ama orjinal değil Necvox falan, bende arka hoparlör bile gelmedi o derece.
              140 hp, 1.6 dizel Volvo S40 ile yürüyor, 60-150 1 boy atıyorum, Insignia ile kıyaslanmaz.
              AFL kesinlikle olsun... OLmazsa olmasın. AFL'yi tek başına al ASTRA Olmasın aldığın arabaya takarsın. O derece. Bizde yok keşke olsaymış.
              Bagajı bence gaaayett büyük. 2 büyük boy bavul ve 2 küçük boy bavul girer.
              Arka koltuk diz mesafesi harbiden geniş.
              Kafaya takılan birşey var ise sorabilirsin kardeşim.
              Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
              Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

İşleniyor...
              X