Duyuru

Collapse
No announcement yet.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Orjinal yazı sahibi: stean
    23 nisan gibi bi bayram için birşeyler yazabilecek olan sadece 10 kişi mi? işte geldiğimiz son nokta. olay sadece arabamı yav. silin benim üyeliğimi ozaman. banane almanların yaptığı arabadan
    Tabiki bu kadar değil.Başlığı göremememizin sebebi.23 Nisanı ufaklığa yaşatmak elinde bayrağınla marş söylüyordu.Daha 3.5 yaşında vatanına milletine cumhuriyete sahip çıkacak birey yetiştirme çabamızdan bayramda etkinliklere katıldık.
    2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Ynt: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Çocuğun önüne bir lokum konuyor, "bu lokum senin istediğini yapabilirsin, ama bunu yemezsen ve yeteri kadar beklersen geri dönünce sana ikinci bir lokum daha vereceğim, 2 lokumun olacak" deniyor..
      Çocuğun, önündeki lokumu hemen mideye indirmek ya da yeteri kadar bekleyip aynı ödülden bir tane daha kazanmak gibi iki seçeneği var.Yani şu anki lezzeti tercih etmek ya da daha büyük bir lezzet (sonuç) için bir müddet bekleyebilmek.
      Beklemeyi başarıp, 2. lokumu hak eden çocuklar, anlık lezzetleri erteleyebilen ve isteklerini elde etmek için sabır edebilen daha başarılı insanlar oluyorlarmış.

Bu testi denemelesiniz, ben yiğenlerimde denedim, tabiki lokum benzeri marshmallow yerine en sevdikleri çikolata ile sonuç...

http://www.youtube.com/watch?v=QX_oy9614HQ#ws

Yorum

İşleniyor...
      X