Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NEED FOR SPEED MOST WANTED NEW VERSION

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• NEED FOR SPEED MOST WANTED NEW VERSION

2007 gibi di tamam olarak hatırlamıyorum most wanted ilk defa çıkmıştı ve internet cafelere gidiyordum sadece bu oyunu oynamak için ama bu sene yeni versiyonu çıkardılar ve oyun son derece harika bir şey. eğer bu oyunu oynamamış olanlar varsa kesinlikle oynasınlar çünkü bugatti denen canavar varya ona zaten aşık çoğu kişi ama yeniden aşık olacaksınız. bir araba bu kadar mı kontrolden çıkabilir. bu tür oyunun kralı gelse bu arabayı yolda tutmak çok zor, gaza basar basmaz araba 150 görüyor. zaten normal sınır 407 km oyunda biraz abartmışlar mı desem nitroyu da ekleyince oluyor sana 440 km/h. yalnız benim anlamadığım bu oynunlarda supercarslar var onun yanında orta halli arabalar var.

geçtiğimiz ay oyuna yeni eklemeler yaptılar. örneğin skyfall da kullanılan aston martin db5, pontiac firebrid, shelby gt500, bmw m3 gtr, nissan gtr r34 ve 350z, audi rs3, lamborghini diablo, ford rs fiesta ve bir kaç tane araba ekleniyor. benim sorum şu neden OPEL INSIGNIA nın OPC versiyonu da bu tür oyunlarda yok. bence çok anlamsız geliyor eğer yapacaksan hepsini koy ki insanlar zevk alsın. sadece xbox 360 da vauxhall insignia olarak karşımıza çıkıyor ama herkes de bu oyun konsolu yok. keşke olsa da bugatti ile kapışırdık. opelin ruhu yeter derdik .

Ynt: NEED FOR SPEED MOST WANTED NEW VERSION

Opel marka olarak zaten yarış oyunlarının çoğunda yok
    Dirt 1 de corsa vardı ralli aracı ben başka hatırlamıyorum
    Bide varsa gran tourismoda vardır
    2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Orjinal yazı sahibi: burak.
      Opel marka olarak zaten yarış oyunlarının çoğunda yok
      Dirt 1 de corsa vardı ralli aracı ben başka hatırlamıyorum
      Bide varsa gran tourismoda vardır
      opel hangi segmentte sıralamada var ki (amiral gemiden baska)
      siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
      siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
      uçan teneke fiorino

Yorum

Tamamen isim hakkı ile alakalı bir strateji diye düşünüyorum, Aynı model, Avrupa'da Opel, İngiltere'de Vauxhall, Amerika'da Buick hatta bazen Chevrolet...

Bu oyun çok uluslu olduğu için modelin farklı markalarda olduğu araçlar oyuna dahil edilmiyor olabilir.

Tabii bu sadece bir tez

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

forza'da var opel insignia opc, genelde oyunların belli kriterleri ve kemikleşmiş bi kadrosu oluyor, çok nadir bu kemik kadro dışından araç alıyorlar, ben böyle düşünüyorum, ona bakılırsa uzun zamandır nfs'lerde ferrari de yok, ferrari iyi bir araba değil mi?

Yorum

babam böyle pasta yapmasını nerden öğrendi haha haha ya bırakın oyunları flan ya
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

oyun candır ya
              2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Oyunu bulamayanlar pm

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                35GB5825  A Rh+

Yorum

Bende NFS Underground 2'de de var insignia

Bu da modifiyeli

Yorum

İşleniyor...
                  X