2007 gibi di tamam olarak hatırlamıyorum most wanted ilk defa çıkmıştı ve internet cafelere gidiyordum sadece bu oyunu oynamak için ama bu sene yeni versiyonu çıkardılar ve oyun son derece harika bir şey. eğer bu oyunu oynamamış olanlar varsa kesinlikle oynasınlar çünkü bugatti denen canavar varya ona zaten aşık çoğu kişi ama yeniden aşık olacaksınız. bir araba bu kadar mı kontrolden çıkabilir. bu tür oyunun kralı gelse bu arabayı yolda tutmak çok zor, gaza basar basmaz araba 150 görüyor. zaten normal sınır 407 km oyunda biraz abartmışlar mı desem nitroyu da ekleyince oluyor sana 440 km/h. yalnız benim anlamadığım bu oynunlarda supercarslar var onun yanında orta halli arabalar var.
geçtiğimiz ay oyuna yeni eklemeler yaptılar. örneğin skyfall da kullanılan aston martin db5, pontiac firebrid, shelby gt500, bmw m3 gtr, nissan gtr r34 ve 350z, audi rs3, lamborghini diablo, ford rs fiesta ve bir kaç tane araba ekleniyor. benim sorum şu neden OPEL INSIGNIA nın OPC versiyonu da bu tür oyunlarda yok. bence çok anlamsız geliyor eğer yapacaksan hepsini koy ki insanlar zevk alsın. sadece xbox 360 da vauxhall insignia olarak karşımıza çıkıyor ama herkes de bu oyun konsolu yok. keşke olsa da bugatti ile kapışırdık. opelin ruhu yeter derdik .
geçtiğimiz ay oyuna yeni eklemeler yaptılar. örneğin skyfall da kullanılan aston martin db5, pontiac firebrid, shelby gt500, bmw m3 gtr, nissan gtr r34 ve 350z, audi rs3, lamborghini diablo, ford rs fiesta ve bir kaç tane araba ekleniyor. benim sorum şu neden OPEL INSIGNIA nın OPC versiyonu da bu tür oyunlarda yok. bence çok anlamsız geliyor eğer yapacaksan hepsini koy ki insanlar zevk alsın. sadece xbox 360 da vauxhall insignia olarak karşımıza çıkıyor ama herkes de bu oyun konsolu yok. keşke olsa da bugatti ile kapışırdık. opelin ruhu yeter derdik .
Yorum