Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sollamalarda hiz siniri kalkiyor
Collapse
X
-
Ynt: Sollamalarda hiz siniri kalkiyor
1- video nerede
2- araç plaklarına takılan çipler sayesinde aracın her an hızı ölçülecek ve buna ceza yazılacakmış. Otoban kaçamakları son buluyor yani. Bu araçlara gerek kalmayacak, dizel golf, jetta alacağız galiba
3- trafikte makas atmakta yok, ona da ceza var
Efendi olun haha haha hahaİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
-
Çiplerde gps mi olacak, hayır, hız nasıl ölçer ivme vs kurtarır mı bilmiyorum ama bildiğin birşey var, dataları nasıl aktaracak? Sim mi takacağız
Orjinal yazı sahibi: ZEK74US1- video nerede
2- araç plaklarına takılan çipler sayesinde aracın her an hızı ölçülecek ve buna ceza yazılacakmış. Otoban kaçamakları son buluyor yani. Bu araçlara gerek kalmayacak, dizel golf, jetta alacağız galiba
3- trafikte makas atmakta yok, ona da ceza var
Efendi olun haha haha haha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Funkyair
Yorum
-
EEEE ozaman 2 araba aynı hızda yanyana giderse ceza gelmeyecek desene 200-----200 gideriz artık
solluyordum arkadaş haha haha hahaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrEEEE ozaman 2 araba aynı hızda yanyana giderse ceza gelmeyecek desene 200-----200 gideriz artık
solluyordum arkadaş haha haha haha
epey bahtsız bir durum... haha
Yorum
-
Ben bilmem hızı nasıl ölçecekler. NTV radyoda polis okulunda bu projenin başındaki adam anlattı. Trafik canavarlarının önüne geçeceğiz, her noktada aracın hızını ölçeceğiz diye..İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
Yorum