Gülümseyerek oturuyosun koltuğa, vericem ayarı diyosun,basıyosun marşa gır gır gır diye giriyo konuya,motordan gelen ciğerli bir ses kulağının pasını siliyor,4 pistonu birden hissediyorsun,yer gök inlemeye başlıyor ,atıyorsun vitesi 1 'e ilk önce 3 pedal yaparak başlıyosun mevzuya, ön koltuğun altından geliyo dumanlar sigara gibi çekiyosun içine, alkış sesleri içinde veriyosun ayarı ya lastik patlıyana kadar yada benzin bitene kadar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hergün yeni bi araba yazısı bulup paylaşalım
Collapse
X
-
Ynt: Hergün yeni bi araba yazısı bulup paylaşalım
YANLA Lastikler Aşınsın Lastik Al Lastikciler Kazansın.
YANLA Benzin Bitsin Benzin Al Benzinciler Kazansın.
YANLA Kilometre Atsın Bakım Yaptır Sanayiciler Kazansın .
YANLA Polis Görsün Ceza Yazsın Emniyet Kazansın.
YANLA Yanlarken Karlık Tümseğe Değsin Kırılsın Kaportacılar Kazansın.
YANLA Yanlarken Güzel Gözüksün Diye Modifiye Yaptır Tuningciler Kazansın .
YANLA Televizyona Cık Haberlerer Düş Haberciler Kazansın .
YANLA Be Kardesim YANLADA Herkes Kazansın.
TÜRKİYE Kazansın , Hemde Gözümüz Gönlümüz Açılsın.
Bir kuşçunun en duygusal hali haha ihihi haha ihihi hahaSonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yemre55KAdir 4 pistonu birden hissediyorum derken haha haha haha hahaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yemre55KAdir 4 pistonu birden hissediyorum derken haha haha haha haha
Valla 4 pistonu nasıl hissediyorsun onun duygusunu anlat bende alırım belki 1.6
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yemre55Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yemre55KAdir 4 pistonu birden hissediyorum derken haha haha haha haha
Valla 4 pistonu nasıl hissediyorsun onun duygusunu anlat bende alırım belki 1.6Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yemre55Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yemre55KAdir 4 pistonu birden hissediyorum derken haha haha haha haha
Yorum
-
Hep kafami sag sola cevirdimBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yemre55Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yemre55KAdir 4 pistonu birden hissediyorum derken haha haha haha haha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yemre55Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yemre55KAdir 4 pistonu birden hissediyorum derken haha haha haha haha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yemre55Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yemre55KAdir 4 pistonu birden hissediyorum derken haha haha haha haha
Valla 4 pistonu nasıl hissediyorsun onun duygusunu anlat bende alırım belki 1.6Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: _ToLGa_Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yemre55Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: yemre55KAdir 4 pistonu birden hissediyorum derken haha haha haha haha
Yorum
Yorum