Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu Arabadan Almalımıyım ? Alırsam Memnun Kalırmıyım ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bu Arabadan Almalımıyım ? Alırsam Memnun Kalırmıyım ?

Orjinal yazı sahibi: opelmania
    2.0 Turboların arkasındaki Turbo yazısı siyah renk olur ve 2.0 yazmaz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98196728/detay

bu ilandaki yazıdamı çakma ozaman

Yorum

vergi degil tek sorun en çok tutilan 1.6 t henüz 13.000 km satılığa çıkardım 23.000 km oldu üstünden 8 ay geçti kazasızboyasız araçtan 8 bin tl zarar ettim.
      tekrar söylüyorum 2.0 t satmaya kalksanız 1 sene beklersiniz ve yok pahasına veeirsiniz.
      karar sizin ama isterseniz her hangi bir galeriyi arayın ve almak istwdiğiniz aracın özelliklerini sayarak kaça satabileceğinizi bir sorun.eğer galeri almak istese dahi çok komik rakamlar vereceğinden emin olun.buna opel bayileride dahil.
      en geçerli model 1.6 t cosmo ve beyaz renk zararınız az olsun ve zevk alarak süreyim diyosanız ben bu özellik harici önermem tecrübe ile sabit
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Ahmet bey siz çok haklısınız , ancak günümüzde 1.4 1.6 motorlar bile 70 80 binliraya satılıyorken 2.0 220 beygir bir araca binmekde ayrı bir zevk hemde 60 binliraya

Yorum

o zaman hayırlı olsun size.siz kafanıza koymuşsunuz zaten alın keyfine varın.gerçekten her türlü tatmin edecek bir araç sadce Türkiye şartları için biraz ön yargı ile yaklaşılan bir model.ama insana araba binme zevkini her türlü verir.
          umarım istediğiniz gibi bir araçtır.
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jumana
            Orjinal yazı sahibi: 18XET01
            Orjinal yazı sahibi: jumana
            Orjinal yazı sahibi: opelmania
            Aynen öyle
            Ön ve arka park sensörü yok
            Arka cam perdeleri yok
            arka park sensörü var sanırım
            var ama sonradan takılmış, hevesinizi kırmak istemem ama verdiğiniz ilandaki adam arka park sensörsüz olmayacağını farkedince sonradan taktırmış ve aracı standart sport donanımla gelmiş, hatta belki de daha ucuz olsun diye birkaç donanımı fabrika siparişinde çıkarılmış olabilir.
            Demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum.
            Aslında demek istediğinizi tam anlayamadım , anladığım park sensörü sonra takılmış ancak yazınızda bir ima hissettim . Lütfen açık konuşun ,sonuçta paramız boşa gitsin istemeyiz dimi ?
            bu ilan yaklaşık 9 aydır duruyor satılmama sebebi bu adam çokmu istiyor yoksa arabada bir falsomu olabilir
            Açık konuştum zaten emin olun en ufak bir ima yok.
            Şöyle demek istiyorum ki , bu araçlardan (önde park sensörü olmayan) Türkiyeye çok az geldi (listeye de bakarsanız ön arka park sensörü standart zaten) onların geneli de hatalar dolayısıyla sensörsüz geldi. Bkz. örnek vereyim Ömer abi vardı 2. insigniasıydı galiba Edition Elegance sipariş veriliyor, araç Edition Elegance ama birkaç donanımı eksik geliyor, satış elemanının dikkatsizliği yüzünden olsa gerek.. Tabiki bu hatayı karşılamak için satış esnasında bu hata belirtilerek aracın fiyatı sensör fiyatı dahilinde faturadan düşülüyor.
            Bu araçda da ön sensörün olmamasının sebebi, böyle bir hatadan olabilir. Demek istediğim buydu.

Bu arada 2.0 220 Hp'in stock hali bile tartışılmaz zevkli olacaktır
            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

stock hali ne demek oluyor

Yorum

İşleniyor...
              X