Ynt: Bu Arabadan Almalımıyım ? Alırsam Memnun Kalırmıyım ?
Orjinal yazı sahibi: jumana
Orjinal yazı sahibi: opelmania
Aynen öyle
Ön ve arka park sensörü yok
Arka cam perdeleri yok
arka park sensörü var sanırım
var ama sonradan takılmış, hevesinizi kırmak istemem ama verdiğiniz ilandaki adam arka park sensörsüz olmayacağını farkedince sonradan taktırmış ve aracı standart sport donanımla gelmiş, hatta belki de daha ucuz olsun diye birkaç donanımı fabrika siparişinde çıkarılmış olabilir.
Demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum.
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Orjinal yazı sahibi: 18XET01
Aynen öyle
Ön ve arka park sensörü yok
Arka cam perdeleri yok
arka park sensörü var sanırım
var ama sonradan takılmış, hevesinizi kırmak istemem ama verdiğiniz ilandaki adam arka park sensörsüz olmayacağını farkedince sonradan taktırmış ve aracı standart sport donanımla gelmiş, hatta belki de daha ucuz olsun diye birkaç donanımı fabrika siparişinde çıkarılmış olabilir.
Demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum.
Aslında demek istediğinizi tam anlayamadım , anladığım park sensörü sonra takılmış ancak yazınızda bir ima hissettim . Lütfen açık konuşun ,sonuçta paramız boşa gitsin istemeyiz dimi ?
bu ilan yaklaşık 9 aydır duruyor satılmama sebebi bu adam çokmu istiyor yoksa arabada bir falsomu olabilir
1.6 Turbo cosmo öneririm hem vergi hem yakıt avantajı hemde satılması 2.0 nazaran daha kolay. İlanını vediğiniz araçta bi ara açıklamasında tampon bılmem ne 20 bın sadece gıbı bır ıbare kullanmıştı kısacası bişeyler sallamıştı.renk olarak siyah yada beyaz öneririm spor bir araç istiyorsunuz ilandaki aracın dışı gri işi siyah kötu bır kombınasyon bence birde tampon fiber bile olsa 5bin tl fiyatı.he hoşunuza gıttıyse 100-150 tl bı ekspertiz yapın hayırlı olsun.(ama hala bastıra bastıra dıyorum 1.6 alın tampon vs herseyı kendınız yapabılırsınız stok 180 bg çip ile 210 civarları veriyordu sadece )
Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
Bende'de 2011 model 1.6 124 bg cruze var genelde sehir ici kulanırım asırı yakıyor yaktıgı yakıta göre gitmiyor hantal araba tüp taktım yine fazla yakıyor. 1,4 140 insignia 2012 nisan ayında aldım cruze'den daha az yakıyor ve gidiyor canvar gibi masallahı var...
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Türkiyede bu arabadan bulmak o kadar zor ki , Aklımda 2009 model 3.20 i ve 2009 model 2.0 sport insignia var , ikisinin fiyatı hemen hemen aynı bi 5 bin lira kadar oynuyor.
3.20 ikibin motor ama beygiri düşük 156 beygir ve insignia gibi gitmeyeceğini biliyorum. Ama konfor olarakta o öne çıkıyor kafam allak bullak oldu
Türkiyede bu arabadan bulmak o kadar zor ki , Aklımda 2009 model 3.20 i ve 2009 model 2.0 sport insignia var , ikisinin fiyatı hemen hemen aynı bi 5 bin lira kadar oynuyor.
3.20 ikibin motor ama beygiri düşük 156 beygir ve insignia gibi gitmeyeceğini biliyorum. Ama konfor olarakta o öne çıkıyor kafam allak bullak oldu
Anlaşılan siz vergi konusunu aşmışsınız , arkadaşların tavsiyelerini dinlemeyin ve gidin 2.0T alın sonuna kadar keyif alırsınız
Anlaşılan siz vergi konusunu aşmışsınız , arkadaşların tavsiyelerini dinlemeyin ve gidin 2.0T alın sonuna kadar keyif alırsınız
Yorum