Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu Arabadan Almalımıyım ? Alırsam Memnun Kalırmıyım ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu Arabadan Almalımıyım ? Alırsam Memnun Kalırmıyım ?

S.a Arkadaşlar

Ben yaklaşık 2 yıldır sitedeki bütün konuları takip ediyorum , buluşmalarınızı çok yakından takip ediyorum. Ancak insigniam olmadığı için foruma çokta yazma fırsatı ve isteğim olmuyordu. Bende 2011 model 1.6 ls plus cruze var ve bunu opel insignia 2009 Model 2.0 Sport araçla takas etmek istiyorum

metak ettiğim

Bu araç gerçketen takas etmeğe değecek kadar süratlimi. 1.6 180 beygir insigniadan epey hızlımı ?

Bu aracı aldığımda satması zor biliyorum ancak elimde kalırmı

birde 2.0 cosmo ve 2.0 sport farkı ne onu öğrenebilirmiyim.

Yaklaşık sizce nakit alınsa bu araç kaç para eder

bu sorulara cevap verebilirmisiniz.

sizde eklemek istediğiniz varsa lütfen ekleyin.

Ynt: Bu Arabadan Almalımıyım ? Alırsam Memnun Kalırmıyım ?

çok zor bi sordum sanırım :P

Yorum

Soru zor değilde, herkes aynı şeyleri yeni konu açıp sorunca, aynı veya benzer cevapları vere vere biraz bıkkınlık oluşturuyor sanırım.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

haklısınız ama ben sedan kasa ile ilgilendiğim için bulamadım aramalarda , rica etsem benzer soru linki gösterebilirmisiniz.

Yorum

insignia 2.elde piyasa bakımından ölü seviyelerde bu gerçek.ama alırken sizde ölü fiyatlara alabiliyorsanız çokta önemli olmaz açıkcası.çeşitli araç satış sitelerine girip fiyat araştırması yapın alacağınız fiyat dip yada en fazla orta seviyelerde olsunki satarken çok zarar etmeyin.
          ama ben yerinizde olsam 1.6 t motordan yana tercih yapardım en azından hitap ettiği kitle daha fazla hem vergi hem yakıt avantajı var.performans olarakta cruze den sonra sizi bir hayli tatmin eder emin olun.
          cosmo olursa daha iyi olur opel sitesine girip donanım farklılıklarını görebilirisiniz.
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
            insignia 2.elde piyasa bakımından ölü seviyelerde bu gerçek.ama alırken sizde ölü fiyatlara alabiliyorsanız çokta önemli olmaz açıkcası.çeşitli araç satış sitelerine girip fiyat araştırması yapın alacağınız fiyat dip yada en fazla orta seviyelerde olsunki satarken çok zarar etmeyin.
            ama ben yerinizde olsam 1.6 t motordan yana tercih yapardım en azından hitap ettiği kitle daha fazla hem vergi hem yakıt avantajı var.performans olarakta cruze den sonra sizi bir hayli tatmin eder emin olun.
            cosmo olursa daha iyi olur opel sitesine girip donanım farklılıklarını görebilirisiniz.
            1.6 ile 2.0 Turbo arasında yakıt farkı yok gibi birşey.
            Performans olarak 2 stock araç arasında ciddi fark var.
            Sport donanım Cosmoya göre şase olarak biraz daha alçaktır.
            Direksiyon simidi spor ve daha küçüktür.
            Krom Pedal Seti vardır
            Ergonomik bel destekli koltukları vardır.

Yorum

yakıt farkı yok gibi derken 1.4 ilede 1.6 arasında fazla fark yok ama km arttıkça fark açılıp uçurum oluyor.hiç yoksa 1.5-2 litre fark var 1.6 ile 2.0 arasında aynı şekilde 1.4 ile 1.6 arasındada aynı fark var.az gibi görünsede bariz bir fark bence bu.
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

2 litre Turbo şehir içinde 11 yakıyor, dikkatli kullanırsanız belki yarım litre altına çekersiniz. 1.6 turboyla şehir içinde 9 mu yakıyorsunuz ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                  2 litre Turbo şehir içinde 11 yakıyor, dikkatli kullanırsanız belki yarım litre altına çekersiniz. 1.6 turboyla şehir içinde 9 mu yakıyorsunuz ?
                  !.6 turbo şehir içi 8.8-9 arası yakıyorum ben...
                  İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

opelmania Allah razı olsun tam istediklerimi söylemişsin.

Benim cruze şehir içinde 9.5 10 lt yakıyor zaten . 2.0 insignia 12 yaksa zoruma gitmez.

Krom Pedal Seti vardır

bunları öğrenmem çok iyi oldu. Gerçekten almayı düşünüyorum ama sahibindende baktım fiyatlarına birisi 52 istiyor birisi 62 istiyor , onun içinde böyle çelişkide kalıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98196728/detay

bu araç mesela alınabilirmi , fiyatı nasıl , km si bence düşük ve araç boyasız

Yorum

ben 2.0 ile şehir içi normal kullanımda 12 filan yakıyorum.Ama performansı gözönende bulundurursak rahatsız etmiyor. Birde yazılım yapıldımı epey can yakıyor. Yazılımdan önce 13-13.5 olan ortalamam sprintbooster ve yazılımdan sonra düştü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                        Orjinal yazı sahibi: opelmania
                        !.6 turbo şehir içi 8.8-9 arası yakıyorum ben...
                        İstanbula bekleriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jumana
                          opelmania Allah razı olsun tam istediklerimi söylemişsin.

Benim cruze şehir içinde 9.5 10 lt yakıyor zaten . 2.0 insignia 12 yaksa zoruma gitmez.

Krom Pedal Seti vardır

bunları öğrenmem çok iyi oldu. Gerçekten almayı düşünüyorum ama sahibindende baktım fiyatlarına birisi 52 istiyor birisi 62 istiyor , onun içinde böyle çelişkide kalıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98196728/detay

bu araç mesela alınabilirmi , fiyatı nasıl , km si bence düşük ve araç boyasız

Bu 1 yılı aşkın süredir satılık dediği gibi aracın hiçbir sıkıntısı yoksa bence fiyat bedava

Yorum

ön ve arka park sensörüleri v.s yok ama bu eksiklerine bakın ve sportlarda afl standart değil
                            F30 Sport+

Yorum

1.4 turbo bursada 7.5 litre yakıyorum 1.5 1.5 artıyo motor büyüdükçe :P

soruya gelcek olursak active select olmasından ötürü biraz performans baltalanıyor tabiki 1.6yla arasında fark var ama 1.6 alıp biraz oynanırsa(yazılım,egzoz,hava filtresi..) 2.0 turbo stock geçilir. manueli yok gibi bişey sadece bi tane arabada görmüştüm sahibinden.comda manuel olsa tadından yenmez ama bana kalırsa 1.6 alıp yazılım falan yaptırmanız daha mantıklı 2.elde değer kaybı olsun,bakım maliyetleri olsun,yakıtı olsun,vergi avantajı olsun,nispeten 2.0a göre satım kolaylığı olsun ben 1.6turbo derim yazılımlı 210 beygir 290 tork güvenli sınırlar içinde bırakıp fazla başınız agrımadan 2.0 performansı yakalarsınız
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                              X