Duyuru

Collapse
No announcement yet.

gülelim birazcıkkkkk

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• gülelim birazcıkkkkk

Trafik polisi arabayı durdurmuş ve eğilip sormuş:
    -Ehliyet ruhsat lütfen

-Tabi buyrun demiş soför ve uzatmış.

Polis bakmis bi problem yok.emniyet kemerini taktınız mı? hız limitini ve kurallara uyuyormusunuz?
    Şoför; kemerim takılı, hiç hız limitini aşmam ve tüm kurallara uyarım ve hiç cezam yok demiş.
    -Pekii demis polis, cevre vergisi pulu?

-Burada, buyrun demiş adam.

-İlk yardim cantaniz var mi? demis polis.

-Tabii deyip bagaji acmis adam. Polis bakmis icinde eksik yok.

-Yangin sondurucu?

-Burada buyrun.

-Zincir?

-Derhal çıkarayım; buyrun.

Polis daha sonra tekrar sormuş:
    -arabanınızın silecekleri, diğer tüm donanımları düzgün çalışıyor mu?
    -evet demiş ve tek tek hepsini çalıştırmış açmış motoru bile göstermiş adam.
    Polis son kez umidini yitirmiş bir ifade ile sormuş arabanızın teyibi çalışıyor mu?
    -çalışıyor demiş Şoför
    Peki demiş polis; Mezdeke kaseti var mı?

Şoför çok şaşırmış.
    -Evet oda var buyrun demiş.

Polis: iyice şaşkın bir halde Tamam siz onu takın teybe ve sesini biraz açın demiş ve baslamış oynamaya.

Şoförün şaşkınlığı daha da artmış ve dayanamamış sormuş.
    -Hayrola memur bey?

Polis cevap vermiş:
    -Ee eşşek değilsin , artık takarsın bi 20 lira... )

ORJİNAL F10 MSPORT

Ynt: gülelim birazcıkkkkk

haha haha haha haha

Espirili bir yaklaşım olmuş ama geneli tenzih edelim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

haha haha

20 tl bana nedense yabancı gelmedi
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
        haha haha

20 tl bana nedense yabancı gelmedi
        Kardesım yabancı degıl zaten herkez bılır haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

haha haha haha
          [center]
          İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

haha haha

Yorum

Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bende bir arkadaşımın başından geçen bir olayı anlatmak istiyorum.Ben her duyduğumda çok gülüyorum.Arkadaşım çok çılgın araba kullanan biri.Ve de yılda yaklaşık 2000 tl kadar trafik cezası ödemişliği var.Birgün şehir içi radar uygulaması varmış hız limiti 50 imiş.Arkadaşım 170 ile girmiş radara.İleride durdurmuş polis.Telsizden bilgi geliyormuş.Radar aracındaki polis bilgileri vermeye başlamış plaka ******** hız 170 km!!Polis anlaşılmadı tekrar edin demiş.Polis bir daha plaka ******* hız 170 km!! deyince arkadaşıma dönmüş ve yuhhh ebesinin **** diye küfür etmiş ve bir de şu diyaloğumuz aklımdan gitmiyor arkadaşım 2 tane radar cezası bende var babama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum zar zor yanına gittim dedi ben daha cebimdekileri çıkaramadan baktım babamın elinde 2 tane vardı tam o anda odaya eleman girdi 2 tane de o getirdi arkadan yollamışlar dedi çok gülmüştüm.
                İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

blink blink
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alperen_54
                    Bende bir arkadaşımın başından geçen bir olayı anlatmak istiyorum.Ben her duyduğumda çok gülüyorum.Arkadaşım çok çılgın araba kullanan biri.Ve de yılda yaklaşık 2000 tl kadar trafik cezası ödemişliği var.Birgün şehir içi radar uygulaması varmış hız limiti 50 imiş.Arkadaşım 170 ile girmiş radara.İleride durdurmuş polis.Telsizden bilgi geliyormuş.Radar aracındaki polis bilgileri vermeye başlamış plaka ******** hız 170 km!!Polis anlaşılmadı tekrar edin demiş.Polis bir daha plaka ******* hız 170 km!! deyince arkadaşıma dönmüş ve yuhhh ebesinin **** diye küfür etmiş ve bir de şu diyaloğumuz aklımdan gitmiyor arkadaşım 2 tane radar cezası bende var babama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum zar zor yanına gittim dedi ben daha cebimdekileri çıkaramadan baktım babamın elinde 2 tane vardı tam o anda odaya eleman girdi 2 tane de o getirdi arkadan yollamışlar dedi çok gülmüştüm.
                    haha haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

İşleniyor...
                    X