Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ali Abinin OPC Yabancı Forumlarda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ali Abinin OPC Yabancı Forumlarda

Hüseyin abi birde şu mesajın çevirisini alabilir miyiz, çok merak ettim ihihi

Oh jeeeee..... also wenn ich mir dieses Video anschaue, verläßt mich aller guter Glauben !!
    Wie kann man denn über 12 Minuten eine Bundesstraßen-/Autobahnähnliche Straße dicht machen..... sowas habe ich zum Glück außer bei angemeldeten Konvoifahrten in Deutschland noch nicht gesehen......

so, dass war jetzt etwas Off-Topic, wollte ich aber mal gesagt haben.

Ich denke zu dem "roten" Insigna kann man sich jetzt hier kein eindeutiges oder abschließendes Bild machen.
    Fakt ist, er hat mehr Leistung als Serie. Sicherlich steckt da viel Geld drin....aber wieviel PS und/ob haltbar, läßt sich an dieser Stelle eh nicht sagen ! maad maad maad

Fakt ist 650 standfeste PS sind sicherlich möglich...... warum auch nicht !!!!!????

Warten wir ab, bis endlich mal handfeste Daten und Fakten kommen.
    Und wenn nicht, auch egal. Dieser Umbau wird (so denke ich mir mal) für die meisten hier im Forum eh nicht finanzierbar sein (mich eingeschlossen) und wenn doch, wird bei den meisten sicherlich die Vernunft siegen und es wird eh nicht gemacht, ich sag nur Alltagsauto.....

so denne.... ich kling mich hier aus.
    Schöne Woche noch und ich freue mich auf ein paar andere interessante Themen hier !!!

InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı yuh.
      Sende sanki bir cümle soruyosun
      Ancak bu konuya cevabı şöyle vermek daha güzel.
      Ali abiyle telefonda konuşmuştuk.
      Tüm setuplar bittiğinde dergilerden gelen tekliflerin bazılarını değerlendireceğini söylemişti.
      Ben şunu düşündüm.
      Ali abimde kabul ederse eğer.
      Ben bir kaç tanıdık vasıtası ile MSupra Pıt Pıt İsmail abiye ulaşabilirim.
      Herkes bilir aletin üzerinde m3 kasasına Supra motoru ve büyük kafa tek turbo var.
      Ve 95 shot nos vardı son halinde. Bilmiyorum şu an ne durumda.
      Bir videosunu ekliyorum.
      http://www.youtube.com/watch?v=38Vn451feyI#
      Eğer OPC5000 bu alete kafa atarsa o zaman tüm Türkiye bir anda namını duyar.
      Tabi ki ben son halini bilmiyorum OPC5000'in. Belki durum farklı olabilir ama.
      Cevap olarak ta deriz ki;
      Biz Türkler bir araba yapmıştık MSupra.
      Hayabusa ile rolling de Hayabusayı itekliyordu.
      Bu alet de MSuprayı itekliyor
      Nasıl ama hiho
      Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
      Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

hayabusanın düzgün ve hafif bir şöforle 0-100 ünün 1.8 saniye oldugunu okumuştum şaka gibi bir süre

daha fazla konuşmak istemiyorum
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
          hayabusanın düzgün ve hafif bir şöforle 0-100 ünün 1.8 saniye oldugunu okumuştum şaka gibi bir süre

0-100 maşallah iyide 100-0 mesafesi ne kadar acaba Yiğidim
          www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            Hüseyin abi birde şu mesajın çevirisini alabilir miyiz, çok merak ettim ihihi

Oh jeeeee..... also wenn ich mir dieses Video anschaue, verläßt mich aller guter Glauben !!
            Wie kann man denn über 12 Minuten eine Bundesstraßen-/Autobahnähnliche Straße dicht machen..... sowas habe ich zum Glück außer bei angemeldeten Konvoifahrten in Deutschland noch nicht gesehen......

so, dass war jetzt etwas Off-Topic, wollte ich aber mal gesagt haben.

Ich denke zu dem "roten" Insigna kann man sich jetzt hier kein eindeutiges oder abschließendes Bild machen.
            Fakt ist, er hat mehr Leistung als Serie. Sicherlich steckt da viel Geld drin....aber wieviel PS und/ob haltbar, läßt sich an dieser Stelle eh nicht sagen ! maad maad maad

Fakt ist 650 standfeste PS sind sicherlich möglich...... warum auch nicht !!!!!????

Warten wir ab, bis endlich mal handfeste Daten und Fakten kommen.
            Und wenn nicht, auch egal. Dieser Umbau wird (so denke ich mir mal) für die meisten hier im Forum eh nicht finanzierbar sein (mich eingeschlossen) und wenn doch, wird bei den meisten sicherlich die Vernunft siegen und es wird eh nicht gemacht, ich sag nur Alltagsauto.....

so denne.... ich kling mich hier aus.
            Schöne Woche noch und ich freue mich auf ein paar andere interessante Themen hier !!!

Özet olarak

Bu videoyu gördüm zaman inanamadım demiş ve önce 650 hb olacağına inanmamış sonrasında neden olmasın demiş ve yapılan yatırımın çok olduğunu düşünüyor ve aracın detaylı bilgisini bekliyormuş fiyatın pahalı olacağından tercih edilmeyeceğini düşünüyor .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben alamanlara dıyorum yıgıdım,varsa boyle yapılı bır opc tourer anlamında,hayabusa ve m supra bana coook uzak,farklı bır kulvar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000

Ben alamanlara dıyorum yıgıdım,varsa boyle yapılı bır opc tourer anlamında,hayabusa msupra bana coook uzak,farklı bır kulvar...
                Abi o konuda rakibin oldugunu sanmiyorum dunyada teksin,gururumuzsun
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                  Muharremim,bu defa iddaaa ediyorum,YİYEN VARSA gelsin ALAMANLAR OPC İNSİGNİA TOURER gorsun... maad
                  Ali abi bence artık OPC'nin gücünü görmeleri lazım
                  2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Konuyu detaylı okuma fırsatım oldu, Ali abinin 0.9 bardaki rodaj test videolarının Yunanlılara ait olduğunu sanıyorlar ;

http://www.youtube.com/watch?v=LJGkkf-EBPA#ws

Videoyu ekleyen Yunan, bu beni biraz sinirlendirdi açıkçası.
                    Forumdaki Almanca bilenler biraz icraat lütfen ...

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Forumdaki genel kanaat, aracın hızını yada performansını gösterecek herhangi bir video olmadığı..
                      Bazılarıda aksini savunuyor, video olmasa bile sesinden belli ekstra birşeyler olduğu diyor.

Aralarından bir adamda şunu yazmış

So the Greeks are crazy when it comes to tuning! So you should, in the case of our OPCs just wait here - maybe there soon speedometer video.

Yani, " Yunanlılar konu modifiye olunca çıldırıyorlar, OPC için biraz beklemeniz lazım belki hızlanma videolarıda kısa süre içinde gelir.

Dünyada tek olan OPC5000 yunan aracı sanılıyor !!! maad maad

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Araç yanıyor yanıyor

Kıskananlar çatlasın
                        2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Atilla taş'ı yunanlılara iteledik ama bu olmaz.. Bunu kabul edemeyiz

Yorum

Ali abi videoyu heyecanla bekliyoruz... Almanlara yunanlılara bütün gavurlara inat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls

0-100 maşallah iyide 100-0 mesafesi ne kadar acaba Yiğidim
                              100/0 hiç karıştırma mustafa haha haha nedir bu hayabusanın cektiği bu supralardan

ali hava acsında mtr la rolig yaparız alamancılar görsün namını opc 5000 ni ihihi
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                              X