Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ali Abinin OPC Yabancı Forumlarda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ali Abinin OPC Yabancı Forumlarda

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
    Ali Forumdaki Genel Kanaat 650 Olamayacağı Üzerine. Ve Genelde "tachovideo" Takometrelerin Görüldüğü 0-100 ve Max Sped leri İspatlayan Videoların Daha İnandırıcı Olacağı Görüşü Hakim.
    Mastermind Denen Üye de; Islak Zeminde Tüm V6T ya Sahip Araçların Yan Kalabileceğini, Bunun İçin 650 Ps e Gerek Olmadığını Yazmış.
    Yukarıda Pesimist Yönde Olan Yorumlar Benim Değil Yanlış Anlaşılmasın Ama Şu Kesin; Aracın Dünya Çapında Ünlü Olacak Ali
    abi şurada ne demek istemiş?

Eriksiehste warum ich jetzt in den Foren so gut wie nix mehr schreibe.Gibt einfach viel zu viel Idioten.............Lgh/opc

Yorum

Bunu Ben Tercüme Etmiyim Çağrı.
      Bu Heriflere Hadleri Bildirildiğinde Suratlarının Alacağı Şekil .... (Bunu da Yazmıyım) Gibi Olacak

Yorum

Hüseyin abi sende o foruma git şunu yaz "Kedi uzanamadığı ete mındar dermiş" anlamazlar ama

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Denerim. Hariçten Gazel Okuyabilirmiyim Bilmiyorum Ama, Senin Yorum Cuk Oturmuş Kıskanç ........ lere

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Hüseyin abi sende o foruma git şunu yaz "Kedi uzanamadığı ete mındar dermiş" anlamazlar ama
            baba mirası değil alın teri yazabilirsin abi yada çalış seninde olur buda olmassa kredi çek seninde olur de haha haha haha haha
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Yok Yahu Olmuyor. İllaki Kullanıcı Adı İstiyor.

Yorum

Denerim. Hariçten Gazel Okuyabilirmiyim Bilmiyorum Ama, Senin Yorum Cuk Oturmuş Kıskanç ........ lere
                hüseyin abi şu foruma benden de bir mesaj göndersene volkan diyorki de araci sizin mühendisleriniz yapti bizse iki kati güçlü yapip öyle kullaniyoruz merak ediyorsaniz gelin görmeye , başka güzel şeylerde gösteririz hazir gelmişken dermisin hüseyin abi haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Lap ciki daime for you cınteratto pırelli :P
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Cevap vermek isteyen olursa :

Bir account oluşturmuştum sabah kendime

Kullanıcı Adı : OnurTR
                    Şifre : onuronur

(Bu arada şu 5 para etmez forumun bile site içi chat servisi var :P )

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Akşama Uğraşırım. Bu Akşam Bi Bursa Toplantısı Yapmayı Düşünüyoruz Zaten. Fotoları Koyarken, Gerekli İletileri de Yazarım. Volkan Dediğini Aynen Yazıcam Hiç Merak Etme. Yazdığımı da Yayınlarım Güleriz Köftehorlara

Yorum

Akşama Uğraşırım. Bu Akşam Bi Bursa Toplantısı Yapmayı Düşünüyoruz Zaten. Fotoları Koyarken, Gerekli İletileri de Yazarım. Volkan Dediğini Aynen Yazıcam Hiç Merak Etme. Yazdığımı da Yayınlarım Güleriz Köftehorlara
                        eyvallah abicim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Agir cevaplar kullanmayalim bence, her zamanki kalitemizle kendileri gibi olmadigimizi gosterelim
                          InsigniaTEAM

Yorum

Kullanmayın zaten benim gerçek mail adresim ile kayıt oldum oraya

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Beyler malum forumdan yeni sorular geldi bende kendimce cevap yolladım. Bu arada biraz ortalığı karıştırmak için Volkan abimin Insignia'sınıda tanıttım

Bu karşıdaki kişinin yolladığı soru;

Where is your Insignia OPC at www.insigniateam.com/

Could you give me a link?

did you have an speedometer-video while acceleration?

greets
                              ************************************************** *********************

Bu da benim cevabım ;

Yes, of course. You can analyze this link

http://www.insigniateam.com/forum/in...7675#msg217675

it will be taken an acceleration video and i will send that link

by the way, we have a 1.6 turbo 272 hp İnsignia, this car faster than 2.0 turbo 220 hp insignia and more alternative car

you can watch by this link and 100-200 km/h acceleration is only 15 sec.

http://www.youtube.com/watch?v=8ljg33GI_w0#ws

Our team is so professional modify.
                              İf you have more question, you can ask them.
                              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Muharremim,bu defa iddaaa ediyorum,YİYEN VARSA gelsin ALAMANLAR OPC İNSİGNİA TOURER gorsun... maad

Yorum

İşleniyor...
                                X