Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara içinde telefon aksesuarı toptancısı arıyorum, bilen yardım edebilir mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankara içinde telefon aksesuarı toptancısı arıyorum, bilen yardım edebilir mi?

Merhaba abilerim ve kardeslerim ben Ankarada Sony Ericsson telefona uygun parçalar (ekran filmi,batarya kapağı,batarya,kulaklık) bulabileceğim bir yer arıyorum. Telefoncuya 15 lira kaptırıp ekran filmi yaptırmak istemiyorum, arkadaşım ekran filminin tanesini 1 liradan alırken benim 15 liraya almam zoruma gidiyor. Uygulamasını da yapıyorlar ama, ben de uygulamasını yapabiliyorum. Ekran filmine bataryaya o kadar para vermek istemiyorum

PMden veya açıktan ankarada açık adresini verebilecek olan telefoncu veya toptancı tanıdığı olan/veya direk toptancının kendisi arkadaş varsa 7-8 tane ekran filmi ve batarya alacağım. Cevaplarınızı bekliyorum?
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: Ankara içinde telefon aksesuarı toptancısı arıyorum, bilen yardım edebilir mi?

İnternet üzerinden alış-veriş yapabilme imkanın varsa telim süresi 1-2 hafta olan yurt dışı sitelerinden alabilirsin.
    Kapıya teslimat yapılıyor.

Yorum

Ynt: Ankara içinde telefon aksesuarı toptancısı arıyorum, bilen yardım edebilir mi?

Abi tamam ama, ben ekran filmine 10 lira vermiş oluyorum. Biraz daha bakayım yine de, bakarsın ucuzunu bulurum

Konu Güncel..
      Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
      X