Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mercedes e250 cgi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: mercedes e250 cgi

Orjinal yazı sahibi: apeirons
    Orjinal yazı sahibi: ercan
    Orjinal yazı sahibi: flying_spur
    Bahsettiğiniz 2012 e 250ler 7g tronic şanzımanla geliyo o yüzden yakıt tüketimi eski 5 ileri otomatiklere göre daha iyi.Ayrıca makyajdan önceki son partiler olduğu için kronik sorunlar (varsa eğer) giderilmiştir diye düşünüyorum.Diğer yandan performans olarak a5in 520nin hatta 525d in üstünde bi araç o konuda kesinlikle üzmez.E kasalarda beğenilmeyen taraf malzeme kalitesi olmuştu.Eğer premium paket alırsanız dashboard ve kapının iç kısımları plastik yerine deri kaplı olarak geliyo bu sorun da o şekilde aşılabilir.Ama nacizane tavsiyem 140lara çıkmışken biraz daha ekleyip ikinci el temiz bi 5 serisi bakmanız.Ne olursa olsun f10 kasa benim gözümde segmentinde en üst seviyede şu an ve e39 gibi ileride efsane olucak bi kasa.
    520d çok baktım, m paket olmak şartıyla çok beğendiğim bir araç, fakat az km ve makul dolulukta 520d için bütçem uygun değil ki şu an belirlediğim rakam bir araç için verebileceğim en son rakam. almayı planladığım mercedes avantgarde elite paket malzeme kalitesini hiç düşünmemiştim doğrusu
    abi deneme sürüşü yap iç mekana kendin bak malzeme kalitesizliği diye birşey yok
    Ben kendi gorusumu soyluyorum bu sekilde kesin bi bicimde yok demek hos bi yaklasim degil insanlari zevkine kandiracak halimiz yok

Yorum

Abicim önde yıldızın varsa her zaman bir adım öndesin bence güzel bi seçim yapmış olursun...
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
        Abicim önde yıldızın varsa her zaman bir adım öndesin bence güzel bi seçim yapmış olursun...

Yorum

İşleniyor...
        X