Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sony Ericsson Servisi Hakkında Bilginize Danışmak İstiyorum.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sony Ericsson Servisi Hakkında Bilginize Danışmak İstiyorum.

Öncelikle merhaba abilerim ve kardeşlerim. sikayetvar.com'a yazmadan önce size bir danışmak istedim..

Daha 8 aylık telefonumun (Xperia Ray) alt ve üst kısmında çatlaklar var, arka kapağında ciddi soyulmalar var (telefonu kılıfla kullanmama rağmen.), kulaklık giriş jakının değişmesi gerekiyor çünki sesi cızırtılı veriyor (4 tane sağlam ve sıfır kulaklıkta denedim), çizilmeye dayanıklı dedikleri ekranda derin çizikler var ve 8 aylık telefonu 6 ay ekran filmiyle kullandım ve kamera merceğinin üstünde toz tanesi var, geçen gün şahit olduğum olay, şarjın %83 den %0'a direk düşmesi (zaten son zamanlarda şarj %15'e düşünce direk ikinci uyarıyı veriyor (telefon kapatılıyor, şarj %1)).

Bu sorunlar için Ankara-İstanbul-İzmir illerinde Sony Ericsson servisi aramaya başladım. İnternetten olsun, gezerek olsun (Ankara kazan ben kepçe durumunda dolaştım) Sony Ericsson servisi aradım. Ankarada bulamayınca İstanbuldaki İzmirdeki akrabaları devreye soktum biraz arar mısınız servis var mı oralarda diye, merkezi yerlerde sadece Sony Center olduğunu Sony Ericsson servisi bulamadıklarını söylediler.

En son bugün AnkaMall'da Sony Center'a girdim ve elemanla konuşmamız (B=Ben , E=Eleman)

B: Telefonumdan sıkıntılarım var ama, servis konusunda yardımcı olabilir misiniz?
    E: Telefonunuzun marka ve modeli nedir?
    B: Sony Ericsson, Xperia Ray
    E: Sorun neydi?
    B: -Yukarda yazdığım sorunları anlatıyorum-
    E: Beyefendi şimdi Sony, Ericssonla anlaşmasını uzun süre önce feshetti, o yüzden Sony Ericsson servisi bulabileceğinizi sanmıyorum. Ama telefonu aldığınız yere götürürseniz size yardımcı olacaklardır. Genpaya da götürebilirsiniz.
    B: (Aslında kan beynime sıçradı da, çaktırmadan konuşmaya devam ediyorum sakince.) Beyefendi şimdi anladığım kadarıyla söylüyorum. Bu cihaz Sony ve Ericsson'un ortaklaşa yapmış olduğu bir cihaz değil mi?
    E: Evet, öyle.
    B: Bu cihaz sonuç olarak Xperia serisi ve telefon'un üstünde Sony'nin de imzası var, hatta telefonu açarkenki Ericsson yazısı kaldırıldı, yerine Sony konuldu. Hatta anladığım kadarıyla elinizdeki telefon size ait (Elindeki telefon Arc), değil mi?
    E: Son kelimesine kadar haklısınız, evet telefon bana ait.
    B: Şimdi benim yerime kendinizi koyun. Öğrencisiniz ve telefonunuz arıza yaptı. Telefonunuzda çatlaklar var ve bu telefonu çatlaması için almadığınızı düşünüyorsunuz. Genpa'nın bu konuda kürekle para alacaklarını biliyorsunuz. Ama Sony kendi imzası olan telefonu Center'a kabul etmiyor. Ne düşünürsünüz?
    E: -Bir kaç geçiştirme cümlesi ve- , siz de haklısınız, isterseniz servis elemanımızla konuşabilirsiniz.
    B: -Etrafıma bakıyorum ve mekanda sadece ikimizin olduğunu fark ediyorum ve ekliyorum- Servis elemanı nerede?
    E: Akşama burda olur.
    B: -içimden ohooo diyorum ve- Teşekkürler, iyi günler..

Şimdi ana fikire gelecek olursak, bu konumda ben ne yapabilirim? 3 yerle daha konuştum ve aynı cevabı aldım, ne yani şimdi, sony, ericssonla anlaşmasını feshetti diye bu seri açıkta mı kaldı? , telefonu genpaya veya aldığım yere geri götürürsem sağlıklı sonuç alır mıyım, para alırlar mı?
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: Sony Ericsson Servisi Hakkında Bilginize Danışmak İstiyorum.

Evet abi ve arkadaşlarım. Genpayı arayıp sordum, Sony Ericsson cihazlara biz bakmıyoruz , servisine götürün dediler.
    Ankarada 2 servisi var biri Sony Ericsson'dan SONY'e dönmüş. Öbürü sadece eski tip yani dokunmatik olmayan düz kasa Sony Ericsson'lara bakıyor.
    Şöyle diyebilirim, kelimenin tam anlamıyla ortada kalakaldım.. Yarın bir de K.V.K. ya soracağım..

Büyük konuşmayım ama, ilk ve son Sony imzalı telefon alışımdır. Mazallah Sony alırım bu sefer Ericssonla birleşirler! maad maad
    Nerden bulaştım bilmiyorum ki!

Yorum

Kutudan kimin garanti belgesi çıktı? Eğer genpanın çıkmışsa ve telefonu kabul etmiyorsa direk oturduğun yerdeki kaymakamlığın tüketici hakları bölümüne götür onlar çok güzel hallediyorlar.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
        Kutudan kimin garanti belgesi çıktı? Eğer genpanın çıkmışsa ve telefonu kabul etmiyorsa direk oturduğun yerdeki kaymakamlığın tüketici hakları bölümüne götür onlar çok güzel hallediyorlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Tesekkür ederim

Yorum

İşleniyor...
          X