günlük ev kiralama şehir içinde biraz zor bulunur bulunsada tuzlu olur. uygun fiyatlı olarak beylikdüzü taraflarında rahatlıkla 100lerce bulabilirsin. istanbul da günlük kiralık olayı iki şekilde yapılır ; birincisi bu işi gerçekten resmi ve profesyonel olarak yapan firmalar vardır fakat onlarında çoğu şirketlerle anlaşmalıdır şahsa ev vereni çok fazla yoktur. ikincisi ise merdiven altı iştir. bu adamlara kesinle güvenilmez. bende eski emlakç.ı olduğum için bişrçok kötü olay duydum bunlardan kimisi gerçek kimisi şehir efsanesidir. ama senaryo bolca var. şöyle anlatayım en iyi ihtimalle soyulursun ikinci ihtimal dalak böbrekçiler bu adamlar sahte kimlikle bi ev kiralıyor bu evi dayayıp döşeyip internete günlük kiralık ev diye veriyorlar . evi tuttuğunda olanlar oluyor. ben birebir bu böbrek olayına hiç şahit olmadım ama soyulan çok gördüm. bu işi en iyi ya bi tanıdık bulacaksın güvenilir olacak yada fiyat analizi yap günlüğü 50 60 100 tlden evler var özellikle esenyurt beylikdüzü taraflarında bunlardan uzak dur çünkü adam akıllı bu işi düzgün yapan firmalar hiç kimseye 150 200 tl den aşağı günlük ev vermez.
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum