Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Günlük kiralık ev?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Günlük kiralık ev?

günlük ev kiralama nasıldır, muhatap olacağımız insanlar nasıl insandır bilgisi olan varmı? biraz araştırdığım kadarıyla günlük kiralıkların çıkış amacının farklı olduğunu gördüğümden böyle bir soru sordum

yada akşam saatlerinde Topkapı-Ataşehir trafiği nasıl olur, ne kadar zamanda gidilir bilgi verebilirmisiniz
    InsigniaTEAM

Ynt: Günlük kiralık ev?

Günlük kiralık bu da yeni moda ?
    Bilgim yok doğrusu.
    Çok zor
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

13 yıldır antalyadayım ama eskiden topkapı dan köprüye kadar çok kötüydü şimdi daha beterdir

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        13 yıldır antalyadayım ama eskiden topkapı dan köprüye kadar çok kötüydü şimdi daha beterdir
        sabah öyle ama akşamda öylemidir acaba? aksam gecmedim hiç
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
          sabah öyle ama akşamda öylemidir acaba? aksam gecmedim hiç
          deneme bence :P
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

aksam 5 saatlerınde köprü trafiği başlar köprü mecidiyeköyden itibaren tıkanır göztepeden ataşehire gidersenız yol genellıkle akıcı olur(ataşehirin hangı tarafı olduguda onemlı batı ataşehır falan mı) ümranıye ıcınden gıdılırse kalabalık hat safhada olur. topkapıdan metrobuse bınersenız uzuncayırda ınıp 19e 19t otobuslerıne bınersenız cok daha rahat ulaşırsınız. özel aracınızla trafık acık olursa 1 saatte rahatlıkla gıdebılırsınız trafık olursa 2 saati geçer. toplu taşıma araçlarıyla her daim 1 saat sürer. sabah 6 30 aksam 16 30 dan sonra aracınızla trafıge cıkılmaz bence.(ben çamlıcada oturuyorum avcılarda öğrencıyım hergun metrobusle gıt gel yaptıgımdan trafık durumunu göre biliyorum)
            Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

çağrıcım denemeni tavsiye etmem ben 3 gibi kaçıyorum sırtf köprü trafiğini çekmemek için
              günlük kiralı normal kiralıkdan pahalıya gelir.Seninde dediğin gibi çıkış amacı farklı.Bence karşıyı düşünme bile hele ataşehiri hiç köprüyü geçmek dert geçtikden sonra ataşehir kavşağına gelmek dert ,ataşehire girmek başlıbaşına dert

Yorum

Ben avcılarda kıraladım gunluk alıyosun evı ertesıç gun teslım edıyosun o gun boyunca ev senın guvenılır bı yer olmasını tavsıye ederım amac ne bıde

Yorum

Bu nedir yahu alala otellerin suyu mu çıktı dknow :P
                  İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Günlük ev kiralamak,günlük araç kiralamak gibi pahalıya çıkar
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

3-4 kişi kalınacağı için otelden ucuza gelecek, hemde ev ortamı daha rahat olur diye düşündüm. 4-5 gün için zaten.
                      InsigniaTEAM

Yorum

ben 80 lıraya tutmustum evı otele göre artısı cok fazla

Yorum

vaayy cagri cok hizli ciktin hayirli olsin))))))))))
                          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
                            ben 80 lıraya tutmustum evı otele göre artısı cok fazla
                            herkes içindekileri dökmeye başladı haha
                            *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Millet sağa sola çekmeyin.

1- Anne - baba / akraba şehir dışından gelecek olabilir.
                              2- Genç/bekar adam size ne ..

Beni ara farklı önerilerim olabilir.
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                              X