Selamlar...Arkadaşlar Sizden İstanbul - Güneşli' de Açacağımız Büfe Tarzı Döner, Kumru, Köfte, Krep, Tost satılacak İşletme için isim Önerisi isteyecektim...Fikirlerinizi Bekliyorum...Yorum Yapan Herkese Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum...Bakalım Ne Tazrda ve Farklılıkta isimler Çıkacak...Saygılar...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İsim Öneri...!!!
Collapse
X
-
Ynt: İsim Öneri...!!!
Bu tür isimleri seçmek ve bulmak çok zordur genelde çok basit mana dolu vurucu bir isim seçmek için işin içinde olmak lazım mekan semt cadde ye göre isim değişebilir
bu yüzden isim bulmak bizler için çok zor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Şimdiden hayırlı olsun bende ticaret yapmayı düşünüyorum büyüklerimden ve bu tarz konular hakkında bilgi aldığım kişiler isim konusunda iki şey söylediler
1- Beş harfi geçmeyecek.
2-Başında veya ortasında O harfi olması gerekli.(Akılda kalması için )
Bu arada ben güneşli de oturuyorum nerede açmayı düşünüyorsun belki bazı konularda yardımcı olabilirim.
Yorum
-
Sağol Yunus emre Kardeş yorumun için çarşamba denilen menderes caddesi üzerinde kısmetse
Orjinal yazı sahibi: yemre55Şimdiden hayırlı olsun bende ticaret yapmayı düşünüyorum büyüklerimden ve bu tarz konular hakkında bilgi aldığım kişiler isim konusunda iki şey söylediler
1- Beş harfi geçmeyecek.
Bu arada ben güneşli de oturuyorum nerede açmayı düşünüyorsun belki bazı konularda yardımcı olabilirim.
'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sefiristSağol Yunus emre Kardeş yorumun için çarşamba denilen menderes caddesi üzerinde kısmetse
Orjinal yazı sahibi: yemre55Şimdiden hayırlı olsun bende ticaret yapmayı düşünüyorum büyüklerimden ve bu tarz konular hakkında bilgi aldığım kişiler isim konusunda iki şey söylediler
1- Beş harfi geçmeyecek.
Hayırlı olsun o zaman ...
Yorum
-
Doy-Git olabilir yada Gel-Doy*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_doydoy*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
Yorum