Arkadaşlar bugun bir bmw 3 serisi araç buldum tam istediğim gibi fiyatı da çok uygun araç bir galericinin elinde aracın sağ çamurluk ve kaputun sağ ucu ezilmiş belkı kaput düzeltilebilir yada farketmez 2si değişsin çunku aracın öncesınde kaza bela boyası yok dıyor galerıcı ıstedıgınız yere göturunuz dıyor.araç yürür durumda fakat plakasız çekme belgeli. aben bu aracı alsam satarken bu aracı sorguladıgımızda çekme belgesi pert kazalı vs birşeyle karşılaşır mıyım sigorta trafık vs birşey cıkar mı.(araç piyasasında 5bin tl ye maal olacak bana sizce değer mi ? ) bılgı verirseniz sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çekme belgesi !!!!
Collapse
X
-
Ynt: Çekme belgesi !!!!
kısaca trafikten düşmüş araç diyebiliriz çekme belgesiyle gidip yeni ruhsat çıkartırsınız tüv e uğramak şartı ile. Çekme beles uzun süre kullanılamayacak veya kaza bela olmuş araçlarda vergi vs. işlemesin diye alınır.
plaka, ruhsat, muayene ve pul masrafı oluyor sadece...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
örneğin 5664 e mesaj atsam sigortadan şase ile baktırsam ''bu araçta 09.01.2013 te trafıkten men edilmiştir veya çekme belgelidir'' gibi bir ibare çıkar mıBayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
Yorum
-
şase numarası girmeye bile gerek yok üzerindeki plaka nosunu girse bile cıkar isterseniz 10 defa plaka değiştirinHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
olsun şimdi siz bu araca plaka alacaksınız yaaa
aldığınız plakanın üstüne daha önceki vukaatları işlenip size teslim edeceklerHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10787440/detay
birde bu ilana bakın. fiyatı uygun.
Yorum
-
Bazı ilanlarda kişileri kandırmak için herşeyi yapıyorlar
Mesela örnek olarak ; 2008 model 3.20cd aracı 75bin tl ye satıyolar ve piyasa degerinin 40bin altına veriyolar ve bu ilanı inceledigimizde gözümüze çarpan belirgin hasarları tamir etmiş çıtır hasarlı diyolar.Sizlere yedek parçada da yardımcı oluruz tahmini tutarı 6 8bin tl arası yazıyolar.Fakat benim anlamadıgım nokta ön tamponu kaputu çamurlugu yerinde olan arabanın nasıl olurda ön airbaglerinin hepsi açık durumdadır İşte burda arabayı göz boyama maksatlı toparlayıp ihaleden 40bin tl ye aldıkları arabaya 5bin tl masraf yapıp 75e satmaya çalışıyorlar ve çıtır hasarlı oluyor sözde bu arabalar.Aman dikkat diyim böyle çetrefilli işlere eliniz kolunuz uzun değil ise girmeyin.Sonuçta bu araçlar ağır hasar alıp trafikten çekiliyor.
Son olarak ben hasarlı araç alırmıyım sanırım almam aracın ilk kaza yapmış oldugu halini görürsem ve içime sinerse bi ihtimal almayı düşünürüm.Ama temizini alamıycagım kadar pahalı bir araç gözüme takılırsa hasarlı olarak sanırım çıkabilcegim rakamlarda başka araçlara bakarım ilerde ne sorunlar çıkartacagını bilmedigim ve satışını kolay yapamayacagım araç almazdım...
Yorum
-
Bu işler biraz karışık işler heleki otomotiv sektöründe her türlü üçkağıtçılığı göz önünde bulundurmak lazım..Bence ayırdığınız bütçeye göre bir araç bakın derim.Çünkü alacağınız aracı satmakta zorluk çekeceksiniz emin olun ayrıca kazasız belasız temiz bir araç varken niye böyle bir seçim?Galiba ben düşünmezdim..5 plakada değiştirseniz aracın pert kaydı vs kazası hasarı tramerden önünüze çıkacaktır.
11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..
Yorum
-
baktıgım araç çok modelli lüx birşey değil zaten 3 16i e46 kasa bilgiğiniz kaput ucu ve sağ camurluk ezilmiş tüm tarafları açık fotoğrafları var camı bile çatlamamış bende hasarlı araç almadım bu zamana kadar fakat baktığım araç hoşuma gitti 130bın km.de siyah sunroof deri döşeme koltuk ısıtma dıjıtal klıme dstc harman kardon ses sıstemı vs hepsı var boyle bir aracı almak norma şartlarda 40 bin tl ama aracın fıyatı uygun çekme belgesi kafamı karıştıyordu sağolun hepiniz yardımcı oldunuz teşekkürlerBayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
Yorum
Yorum