Öğrencilik yıllarımdan kalma bir sevinme,nedense hala seviniyorum... haha haha haha
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yuppiiii İstanbul'da yarın da okullar tatil...
Collapse
X
-
Ynt: Yuppiiii İstanbul'da yarın da okullar tatil...
Bende konu listesinde konuyu başlatanın nickini görünce bir şaşkınlık yaşadım zaten
Dedim yüksek felan yapıyor heralde Serhan Abi(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi
-
Orjinal yazı sahibi: byazkanBende konu listesinde konuyu başlatanın nickini görünce bir şaşkınlık yaşadım zaten
Dedim yüksek felan yapıyor heralde Serhan AbiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Bende çok sevindim çünkü trafik olmuyor*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: byazkanBende konu listesinde konuyu başlatanın nickini görünce bir şaşkınlık yaşadım zaten
Dedim yüksek felan yapıyor heralde Serhan Abi
Yorum
-
Serhan abi kaç gündür bu kar Malatyaya niye yagmıyor diyordum su an maşallah bir yağıyor.. belki Malatya da tatil olur..
Yorum
-
Murat hocam geldi tatil haberi hem de 2 gün gel gör ki yatılı okullar hariç burada sali dan beri tatil fakat biz nobetteyiz dışarısı -21 oleyy oleyy derece benim araba sanırım artık yok haha haha
Yorum
-
İstanbul şartlarında belki tatil gerekli ama ben birinci sınıf okutan bir öğretmen olarak tatili hele de böyle plansız tatili hiç sevmiyorum.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Yav kaç gündür Türkiyenin her yerini kar görünce Malatya merkeze niye yagmıyor diyordum benim kücük baba ne zaman yagacak kar topu oynayalım diyip duruyordu.. masallah burdada ayni durum kardesim.. Benim aracta kayboldu kardan.. birazdan bir kac foto atayim..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemİstanbul şartlarında belki tatil gerekli ama ben birinci sınıf okutan bir öğretmen olarak tatili hele de böyle plansız tatili hiç sevmiyorum.
Yorum
-
Öğretmenlerim;
Öğrencileri iyi eğitin makine olarak değil neyi neden bilmesi gerektiğini anlatarak severek ders çalışmalarını sağlayın
öğrencilerin gelişimci ruhlarını köreltmeyin
sizlere çok iş düşüyor bu ülkenin ileri yada geri gitmesinin en önemli faktörlerinden birisiniz bunu hiçbir zaman unutmayın.
Allahım size sabır ve kolaylık versin.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXÖğretmenlerim;
Öğrencileri iyi eğitin makine olarak değil neyi neden bilmesi gerektiğini anlatarak severek ders çalışmalarını sağlayın
öğrencilerin gelişimci ruhlarını köreltmeyin
sizlere çok iş düşüyor bu ülkenin ileri yada geri gitmesinin en önemli faktörlerinden birisiniz bunu hiçbir zaman unutmayın.
Allahım size sabır ve kolaylık versin.
Yazdıklarının üzerine bir şeyler yazacağım kendimi zor tutuyorum.Yazmayayım en iyisi Yazdığın güzel ''dileklere'' katılıyorum .https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
Yorum