Herkese geçmiş olsun.
Çok geçi bir deprem olursa bir toplanma yeri veya yerleri mi belirlesek?
inşallah öyle bir şeye gerek kalmazda ben yine kendi fikrimi söylim
Kağıthane oldukça güzel hem alt yapısı sağlam hemde etrafta büyük yapıtlar yok has bahce iyidir...
Birileri bu arada prim mi yapmaya çalışıyor. ihihi
ben fikrimi söyledim kardeşim ne alakası var avcılarda toplanalım istersen ne dersin =)
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Herkese büyük geçmiş olsun.
Final sınavında yakaladı deprem beni. Tam sınava konsantre olmuşum deprem geldi ben tabi anlamadım, içimden diyorum sınav sorusuna çok baktım başım dönüyor işe bak
Makedonyalı bir hocamızdan alıyorum bu dersi 10 yıldır Türkiye de ve türkçe öğrenmiş adamın dediği
Don't worry don't worry, Allah'a şükür Allah'a şükür everything is okey haha haha
Geçmiş olsun arkadaşlar,bende uykuda yakalandım.Çocuklarımın telaşına zıpladım yataktan.Bu konuda bir gerçeği kesinlikle unutmamak lazım,depremde değil,çürük yapılardan korkmak lazım.Allah'tan korkulan KAF hattında olmamış kırılma..Bu tip küçük depremler yeraltındaki stres boşalması,bir taraftan da iyi oluyor,hiç olmazsa fazla hasar oluşturmuyor..Panik yapmayalım,önlem alalım,Allah hepimizi korusun.
Geçmiş olsun arkadaşlar,bende uykuda yakalandım.Çocuklarımın telaşına zıpladım yataktan.Bu konuda bir gerçeği kesinlikle unutmamak lazım,depremde değil,çürük yapılardan korkmak lazım.Allah'tan korkulan KAF hattında olmamış kırılma..Bu tip küçük depremler yeraltındaki stres boşalması,bir taraftan da iyi oluyor,hiç olmazsa fazla hasar oluşturmuyor..Panik yapmayalım,önlem alalım,Allah hepimizi korusun.
iyi dileklerinize katılıyorum.
fayların kırılması ile boşalan sitres çok azdır. çünkü deprem ölçeğindeki her bir puan (örneğin 5 ile 6 arası) 30 kat farkı ifade eder. yani 6 şiddetinde olacak 30 tane deprem ancak bir tane 7 şiddetinde depreme eşdeğer olur. istanbul için beklenen deprem (Allâhu alem) 7 civarı bir şiddette olduğu için... Allâh muhafaza.
Bu arada depremler devam ediyor. Yüce Mevla sizleri bizleri ve tüm sevdiklerimizi muhafaza eylesin...
Yorum