Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbula Kar yağdı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İstanbula Kar yağdı

Halkalı ,Yenibosna 15 dk yazında 13 dk
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Kızınıza acil şifalar. Size de geçmiş olsun.

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
      bende kış lastiği almadığıma pişman oldum.dün kızım hasta olduğu için onu hastaneye götürmek için işten eve geliyordum.evin önündeki yokuşu patinaja düşmemek için biraz hızlı çıktım yokuşun sonunda 90 derecelik bir viraj vardı direksiyonu çevirdim ama malesef araç hiç umursamadan dümdüz gitti ve kaldırıma sol önteker baya bir sert şekilde vurdu.sonuç lastik 10 cm yarıldı jant baya bir çizildi.şimdi aracım otoparkta yeni lastiğinin gelmesini bekliyor.
      aracı satacam diye lastik almadım ama 1 lastiğe 500 tl para verdim şimdi yok yere neyse sağlık olsun diyelim.
      ama siz siz olun aracınızı bir kaç sene sürecekseniz kesinlikle kar lastiği alın nezaman nerde lazım olacağı hiç belli olmuyor şekilde görüldüğü gibi
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
        bende kış lastiği almadığıma pişman oldum.dün kızım hasta olduğu için onu hastaneye götürmek için işten eve geliyordum.evin önündeki yokuşu patinaja düşmemek için biraz hızlı çıktım yokuşun sonunda 90 derecelik bir viraj vardı direksiyonu çevirdim ama malesef araç hiç umursamadan dümdüz gitti ve kaldırıma sol önteker baya bir sert şekilde vurdu.sonuç lastik 10 cm yarıldı jant baya bir çizildi.şimdi aracım otoparkta yeni lastiğinin gelmesini bekliyor.
        aracı satacam diye lastik almadım ama 1 lastiğe 500 tl para verdim şimdi yok yere neyse sağlık olsun diyelim.
        ama siz siz olun aracınızı bir kaç sene sürecekseniz kesinlikle kar lastiği alın nezaman nerde lazım olacağı hiç belli olmuyor şekilde görüldüğü gibi
        Geçmiş olsun ,üşengeçlik daha büyük sorunlara sebep oluyor işte.. Allah beterinden saklasın
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

akşam bahçeşehirden gopa sorunsuz geldim, tem ve ara yollar açıktı, sabah gop-tem bağlantı yolunda kış lastiği yada zincir takmayan araçlar yüzünden trafik yaşandı, otoyol açıktı, sadece viyadükte 120-130 seyrederken aniden esen rüzgar yüzünden 2 şerit atladım, onun haricinde sıkıntı yok...

Yorum

teşekkürler beyler.bundan sonra üşenmem sanırım
            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Siteden çıkmak dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Karlastiği bulunmaz bir nimet.. Saolsun Büyükşehir çalışmış, tüm yollar tuzlanmış
              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=iyS0XzYawaw#

Evet Rezillik =)
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

passatlarda iyi çıktı yalnız.
                  Renault!!!

Yorum

Tam VW sov olmus
                    Camaro orada yaktigi yakit ile coktan kis lastigi almisti ya da bir aylik taksi parasi cikti

@Hasan kardesim iki serit dedin aman diyeyim
                    Ruzgar makasina girme

Yorum

4tane çin malı lastik bile taksa bu duruma dusmezdi. Yazık olmus
                      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Passatta kar lastiği var

Diğer bir tarafta aracın gücü arttıkça ve kışlık lastiği yoksa çıkması daha zor sürekli patiye düşer bence arabanın güçlü olduğunu gösteren bir video olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Passatta kar lastiği var

Diğer bir tarafta aracın gücü arttıkça ve kışlık lastiği yoksa çıkması daha zor sürekli patiye düşer bence arabanın güçlü olduğunu gösteren bir video olmuş
                          arabanın aktarması süper hiç kayıp yok ruhsatta ne yazıyosa yere o beygirleri veriyo haha haha
                          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Camaro yokuşu çıkamadı ama ezilmedi de. ((:

Böyle yokuşlar için patenaj yapmaya tenezzül etmem dedi geçti.

Yorum

Benim bir amcam böyle durumlar için şöyle derdi: "At sahibine göre kişner"

böyle durumlarda aracı kullanan kişinin tecrübesi ve tekniği çok önemli. camaro her şartta passatı yer. zaten passaçı geriden kaptırıp geliyor. birde esp açık ise. belkide camaroda böyle birsistem yok ya da kapalıdır.
                              MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

düzcede yarım metre kar var arabayı zor cıkardım otomatik olması deli etti beni

Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                                X