bende kış lastiği almadığıma pişman oldum.dün kızım hasta olduğu için onu hastaneye götürmek için işten eve geliyordum.evin önündeki yokuşu patinaja düşmemek için biraz hızlı çıktım yokuşun sonunda 90 derecelik bir viraj vardı direksiyonu çevirdim ama malesef araç hiç umursamadan dümdüz gitti ve kaldırıma sol önteker baya bir sert şekilde vurdu.sonuç lastik 10 cm yarıldı jant baya bir çizildi.şimdi aracım otoparkta yeni lastiğinin gelmesini bekliyor.
aracı satacam diye lastik almadım ama 1 lastiğe 500 tl para verdim şimdi yok yere neyse sağlık olsun diyelim.
ama siz siz olun aracınızı bir kaç sene sürecekseniz kesinlikle kar lastiği alın nezaman nerde lazım olacağı hiç belli olmuyor şekilde görüldüğü gibi
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
bende kış lastiği almadığıma pişman oldum.dün kızım hasta olduğu için onu hastaneye götürmek için işten eve geliyordum.evin önündeki yokuşu patinaja düşmemek için biraz hızlı çıktım yokuşun sonunda 90 derecelik bir viraj vardı direksiyonu çevirdim ama malesef araç hiç umursamadan dümdüz gitti ve kaldırıma sol önteker baya bir sert şekilde vurdu.sonuç lastik 10 cm yarıldı jant baya bir çizildi.şimdi aracım otoparkta yeni lastiğinin gelmesini bekliyor.
aracı satacam diye lastik almadım ama 1 lastiğe 500 tl para verdim şimdi yok yere neyse sağlık olsun diyelim.
ama siz siz olun aracınızı bir kaç sene sürecekseniz kesinlikle kar lastiği alın nezaman nerde lazım olacağı hiç belli olmuyor şekilde görüldüğü gibi
Geçmiş olsun ,üşengeçlik daha büyük sorunlara sebep oluyor işte.. Allah beterinden saklasın
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
akşam bahçeşehirden gopa sorunsuz geldim, tem ve ara yollar açıktı, sabah gop-tem bağlantı yolunda kış lastiği yada zincir takmayan araçlar yüzünden trafik yaşandı, otoyol açıktı, sadece viyadükte 120-130 seyrederken aniden esen rüzgar yüzünden 2 şerit atladım, onun haricinde sıkıntı yok...
Diğer bir tarafta aracın gücü arttıkça ve kışlık lastiği yoksa çıkması daha zor sürekli patiye düşer bence arabanın güçlü olduğunu gösteren bir video olmuş
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Diğer bir tarafta aracın gücü arttıkça ve kışlık lastiği yoksa çıkması daha zor sürekli patiye düşer bence arabanın güçlü olduğunu gösteren bir video olmuş
arabanın aktarması süper hiç kayıp yok ruhsatta ne yazıyosa yere o beygirleri veriyo haha haha
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Benim bir amcam böyle durumlar için şöyle derdi: "At sahibine göre kişner"
böyle durumlarda aracı kullanan kişinin tecrübesi ve tekniği çok önemli. camaro her şartta passatı yer. zaten passaçı geriden kaptırıp geliyor. birde esp açık ise. belkide camaroda böyle birsistem yok ya da kapalıdır.
düzcede yarım metre kar var arabayı zor cıkardım otomatik olması deli etti beni
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum