Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mikro Sim Kart

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Mikro Sim Kart

Selam arkadaşlar,
    Iphone kullananlar veya bir dönem kullanıp satmış olanlar bilir diye umuyorum,

Pederle 1-2 haftalık telefonları değişeceğiz. Onda Iphone 4s var bende nokia 5800. iphonedaki micro sim bendeki normal sim.
    Ben şimdi bayiye gidince bendeki normal simi hemen micro sime çevirebiliyorlarmış diye okudum. Ama diğeri hakkında pek bilgi bulamadım. Yani pederdeki micro simi, normal sim haline nasıl getirecekler? O da orda hemen hallolur mu yoksa önceden bir sipariş vermek gerekiyor mu - sizden de bir dönem iphone ya da micro simli bir cihaz kullanıp satanlar varsa bunu nasıl hallettiler?

Bir diğer mevzu da kısa süreliğine değişeceğimiz için şu an mevcut bulunan sim kartlarımız yenileri çıkınca inaktif mi olacak yoksa 2 hafta ilk sim kartları kullanabilecek miyiz? Yoksa onun için de bir büyültme küçültme operasyonu olacak mı
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Ynt: Mikro Sim Kart

Ellerinde zımbaya benzer bi alet var onunla simi keserek kucultuyolar..fazlalik kismi cerceve gibi kaliyor.eskiye dönmek icinde küçülmüs simi bu çerçevenin içine yerleştirip takıyosun.benimkisi s3 ama

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

tam olarak bilmiyorum ama sım kartını küçültmek için sadece o çipli sarı kısmı alıyolar gerısını atıyorlar makasla kesen telefoncu görmüştüm bende Iphone 4 kullanıyorum denemedım ama mıcro sim'i alın normal sim kart takarmış gibi takın bu işlem normal telefonlarda oluyor ama 58 içinde oldugu ıcın denk gelır gelmez bilemem ama mıcro sım ı buyutme ışlemı hattınızı alıyorlar yenı buyuk 0 hatta kopyalıyorlar
      Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

zimba gibi birseyle kesiyorlar cerceve seklinde kalan kismi atmayin onu nokia da kullanin bende 4S var turkiyeye geldigim zaman n95 de kullaniyorum sorun olmuyor calisiyor
        BMW 530 D gran turismo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceycey
          zimba gibi birseyle kesiyorlar cerceve seklinde kalan kismi atmayin onu nokia da kullanin bende 4S var turkiyeye geldigim zaman n95 de kullaniyorum sorun olmuyor calisiyor
          doğru bilgi
          www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Arkadaşlar hem 4s hemde iphone5 kullanan biri olarak iphone5 i ilk alanlardanım sanırım bu yüzden de nanosim yokken kendim bıçakla keserek ufaltıp kullanmaktayım dolayısıyla kartı ufaltmak daha kolay. Aslında abone merkezleri 10,- tl karşılığında hemen yeni kart veriyorlar ve hemen kullanılmaya başlanıyor. Sizinde abone merkezine gidip normal sim kartla değişim yaptırmanız gerekli zor birşey değil anlayacağınız

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
            X