Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fiberoptik internet hak.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Fiberoptik internet hak.

Arkadaşlar biraz geç oldu ama fikrinizi almak istedim. Ttnet kullanıcısıyken superonline fiberoptik İnternet'e geçtim 50 mbps hız ve limiştim tarife acaba verimli mi ? Abone oldum inşallah pişman olmam. Kullanan varsa görüşlerini almak isterim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Ynt: Fiberoptik internet hak.

Hayırlısı olsun ama limitsiz dedikleri 50 ya da 100 gb ta adil kullanım kotası na takılıyor ve hız düşürülüyor 1 ya da 3 mbit e

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
    35GB5825  A Rh+

Yorum

Valla ben 20 mbit ve 50 gb kota ile 2 hafta önce kullanmaya başladım, sürat olarak memnunum herhangi bir kesilmede yaşamadım. Hele ki önceden 1mbit Uydunet kullanıyordum bendeki etkisi daha çarpanlı oldu bu yüzden. (:

Adil kullanım sonucu hızı 3 mbite düşürüyorlarmış. En azından TTNet'in 1'liğinden daha iyi dediler.

Yorum

bende 20mbps kullanıyorum yaklaşık 2 senedir ve oldukça memnunum yalnız kuruluma gelen arkadaşlarla laflarken konusu açılmıştı,doğru yanlış bilemem ama 20mbps den sonra kablosuz olarak değilde sanırsam ethernetten bağlanıyormuşuz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: GNSpower
          Valla ben 20 mbit ve 50 gb kota ile 2 hafta önce kullanmaya başladım, sürat olarak memnunum herhangi bir kesilmede yaşamadım. Hele ki önceden 1mbit Uydunet kullanıyordum bendeki etkisi daha çarpanlı oldu bu yüzden. (:

Adil kullanım sonucu hızı 3 mbite düşürüyorlarmış. En azından TTNet'in 1'liğinden daha iyi dediler.
          hattımın 20mbit desteklediğini hem çağrı merkezinden hem ttnet ofisinden onayladıktan sonra 19 Aralıkta ttnet'ten 20mbit sınırsız (50gb adil kullanım kotası, 50'yi geçince hız 3mbite düşüyor) başvuru yaptım.
          3 günde açılmayınca çağrı merkezini aradım, o gün çözemediler ertesi gün aradım, yine olmadı sonraki gün bir daha derken bugün oldu hala internetim yok.

az önce aradılar, hattım 20mbit kaldırmıyormuş, boştan yere para verirmişim vsvs.
          geçen zaman içinde 17 gün internetsiz kaldım, çağrı merkezini aramaktan 500dk bedava konuşmam ttnet'e heba oldu, her gün çağrı merkezinde en az 3 farklı kişiye problemi anlatmaktan kafayı yedim, gereksiz yere sinirlerim gerildi, işimden izin almam gerekti, 2 sefer ttnet ofisine gitmek zorunda kaldım, 3.kez daha gideceğim, ttnet'in yaptığı hataya rağmen tarifemi cezasız değiştirmek için bakırköy ttnet santrale gitmem gerekiyor.

ttnet'e geri dönerek hata yaptığımın farkındaydım ama bu kadar da ağır olacağını düşünmemiştim. bundan sonra ttnetin adını bile duymak istemiyorum
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            Orjinal yazı sahibi: GNSpower

hattımın 20mbit desteklediğini hem çağrı merkezinden hem ttnet ofisinden onayladıktan sonra 19 Aralıkta ttnet'ten 20mbit sınırsız (50gb adil kullanım kotası, 50'yi geçince hız 3mbite düşüyor) başvuru yaptım.
            3 günde açılmayınca çağrı merkezini aradım, o gün çözemediler ertesi gün aradım, yine olmadı sonraki gün bir daha derken bugün oldu hala internetim yok.

az önce aradılar, hattım 20mbit kaldırmıyormuş, boştan yere para verirmişim vsvs.
            geçen zaman içinde 17 gün internetsiz kaldım, çağrı merkezini aramaktan 500dk bedava konuşmam ttnet'e heba oldu, her gün çağrı merkezinde en az 3 farklı kişiye problemi anlatmaktan kafayı yedim, gereksiz yere sinirlerim gerildi, işimden izin almam gerekti, 2 sefer ttnet ofisine gitmek zorunda kaldım, 3.kez daha gideceğim, ttnet'in yaptığı hataya rağmen tarifemi cezasız değiştirmek için bakırköy ttnet santrale gitmem gerekiyor.

ttnet'e geri dönerek hata yaptığımın farkındaydım ama bu kadar da ağır olacağını düşünmemiştim. bundan sonra ttnetin adını bile duymak istemiyorum
            Geçmiş olsun yahu, fenaymış bu kadarının üstüste gelmesi.

Ben bizim apartmana Superonline fiberoptik kablo çektiğinde ve kapıma dayanıp "Abi aha firberli optikli Superonline, aha yanında beleş Digitürk, herşey bizden, modem, çanak, kablo, kıl tüy bedava, al abi faydalan" dediklerinde üye oldum, bütün altyapı Superonline tarafından sıfırdan kurulduğu için herşey hazır halde başvurumun ertesi günü interneti kullanmaya başlamıştım. Sizdeki olay mevcudun üzerine kurulum anladığım kadarıyla.

Yorum

50 mbps blink blink

Saniyede 5 mb indirme, 1mb bindirme yapar.. Ayıptır sorması kaç liraymış bu?
              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Bende kullanıyorum bu fiberoptik interneti. Gerçekten gayet yeterli hızı. birde digitürk te indirim yapıyorlarmış galiba. Yıllık faturadan 399 tl düşeceklerini söylediler. Tavsiye ederim.
                Renault!!!

Yorum

İşleniyor...
                X