Geçen ay worldcardın hepsiburada kampanyasından faydalanmak üzere 500 tl lik alışveriş yaptım. Alışveriş sonucunda 50 tl puan kazanacaktım. Aldığım ürünlerden biri arızalı çıkınca değişim için gönderdim .Gönderdiğim formda özellikle DEĞİŞİM ibaresine dikkat ettim. Buna rağmen hepsiburada firması ürünü iade olarak alıp alışveriş tutarımı 500 tlnin altına çekerek kampanyadan faydalanmamı engellemiştir. Ayrıca bana özel kampanyada bir ürün 299 iken bana 329 tl fatura etmişler ve kredi kartımdan da o kadar çekmişler. Bunu da belirtmeme rağmen 1 aydır bir sonuç alamadım. Bu sorunları ilettiğimde verdikleri cevap ürün iade olduğu için kampanyadan faydalanamazsınız oluyor. Peki diyorum ürünü ben mi iade ettim cevap yok. tenezzül edip 1 ay sonra cevap verdiler. değişim imkanı yokmuş (ürün hala kendi sitelerinde satılmaya devam ediyor nasıl imkanları yoksa artık).
Belki bunlardan bize ne diyebilirsiniz haklısınız da . Kesinlikle işin maddi kısmında değilim sadece kendimi enayi yerine konmuş hissediyorum. Bu durumu fırsat bulduğum her ortamda anlatmaya devam edeceğim.
Sabırla okuduğunuz için teşekkürler....
ALDATMACA BURADA,KANDIRMACA BURADA SORUN BURADA BURADA BURADA HEPPPPPPPPPPPPSİBURADA....
Belki bunlardan bize ne diyebilirsiniz haklısınız da . Kesinlikle işin maddi kısmında değilim sadece kendimi enayi yerine konmuş hissediyorum. Bu durumu fırsat bulduğum her ortamda anlatmaya devam edeceğim.
Sabırla okuduğunuz için teşekkürler....
ALDATMACA BURADA,KANDIRMACA BURADA SORUN BURADA BURADA BURADA HEPPPPPPPPPPPPSİBURADA....
Yorum