Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sorun burada ,umursamazlık burada,kandırmaca burada . Burada burada hepsiburada.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sorun burada ,umursamazlık burada,kandırmaca burada . Burada burada hepsiburada.

Geçen ay worldcardın hepsiburada kampanyasından faydalanmak üzere 500 tl lik alışveriş yaptım. Alışveriş sonucunda 50 tl puan kazanacaktım. Aldığım ürünlerden biri arızalı çıkınca değişim için gönderdim .Gönderdiğim formda özellikle DEĞİŞİM ibaresine dikkat ettim. Buna rağmen hepsiburada firması ürünü iade olarak alıp alışveriş tutarımı 500 tlnin altına çekerek kampanyadan faydalanmamı engellemiştir. Ayrıca bana özel kampanyada bir ürün 299 iken bana 329 tl fatura etmişler ve kredi kartımdan da o kadar çekmişler. Bunu da belirtmeme rağmen 1 aydır bir sonuç alamadım. Bu sorunları ilettiğimde verdikleri cevap ürün iade olduğu için kampanyadan faydalanamazsınız oluyor. Peki diyorum ürünü ben mi iade ettim cevap yok. tenezzül edip 1 ay sonra cevap verdiler. değişim imkanı yokmuş (ürün hala kendi sitelerinde satılmaya devam ediyor nasıl imkanları yoksa artık).
    Belki bunlardan bize ne diyebilirsiniz haklısınız da . Kesinlikle işin maddi kısmında değilim sadece kendimi enayi yerine konmuş hissediyorum. Bu durumu fırsat bulduğum her ortamda anlatmaya devam edeceğim.
    Sabırla okuduğunuz için teşekkürler....
    ALDATMACA BURADA,KANDIRMACA BURADA SORUN BURADA BURADA BURADA HEPPPPPPPPPPPPSİBURADA....

1.4 Beyaz 18" Sunroof
    Navigasyon DVD
    46KT880

Ynt: Sorun burada ,umursamazlık burada,kandırmaca burada . Burada burada hepsiburada.

geçmiş olsun.
    keşke aldığınız ürünlerin hepsini iade etseydiniz.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Ynt: Sorun burada ,umursamazlık burada,kandırmaca burada . Burada burada hepsiburada.

haklısınız bu kadar sorun olacağını düşünemedim...

1.4 Beyaz 18" Sunroof
      Navigasyon DVD
      46KT880

Yorum

Bu ve benzeri şikayetlerinizi şikayetvar gibi sitelere de yazarsanız sonuç almanızda yarar sağlar.Firmalar o sitelere daha fazla dikkat ediyor.

Yorum

Şu an sikayetvar.com da 2 tane mesajım var. Şikayetvar.com yazdığınız mesajları sansürlüyor. 1 aydır mesajım roda yayında ama bir sonuç yk malesef.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
          Navigasyon DVD
          46KT880

Yorum

Geçmiş olsun

Yorum

Yalçın Bey, öncelikle geçmiş olsun.

Hepsiburada'nın varsa facebook ve twitter sayfalarına, duvarlarına sitem dolu mesajlar yazın,
              hatayı telafi etmeleri konusunda çok etkili oluyor
              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Elimden geldiğince her ortamda bu sorunu anlatmaya çalışıyorum.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                Navigasyon DVD
                46KT880

Yorum

Yalçın bey geçmiş olsun ...

Bence verin mahkemeye bakın sizi arayıp nasıl ilgileniyorlar hatalarını nasıl telafi ediyorlar.

Yorum

Cuma günü vakit bulursm kıllık olsun diye tüketici haklarına başvurmayı planlıyorum.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                    Navigasyon DVD
                    46KT880

Yorum

Kesinlikle alışveriş yapmıyorum Hepsiburda.com dan.

Kaç tane siparişim olduysa burda hep sıkıntı yaşadım. Zaten en ucuz yer olduğu söylenemez ama ucuz da olsa almam burdan.
                      Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                      VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

bende kaç tane sipariş iptal ettiğimi hatırlamıyorum. satış sonrası destek zayıf. mesajlara cevap haftaları buluyor. bu kadar iddalı bir firma olacaksan alt yapını da hazırlayacaksın. ne demek 1 ay sonra cvp vermek. az daha elaman almak zor mu???
                        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Cevap vermeleri iyi ama hepsi matbu cevap. Siz hıyar mısınız diye soru sorsam ona bile aynı cevap geleceğinden şüphem yok.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                          Navigasyon DVD
                          46KT880

Yorum

gerçekten sinir bozucu bir duurum
                            Astra J ecoflex
                            34 TR 142

Yorum

İşleniyor...
                            X