Duyuru

Collapse
No announcement yet.

IPod 4 veya IPod 5 alınır mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• IPod 4 veya IPod 5 alınır mı?

Merhaba abilerim ve arkadaşlarım.

Sömestr'a doğru sıfır IPod 4 veya IPod 5 alma planım var.. Bu 2 telefona benzeyen cihazdan hangisi alınır acaba,alınası mıdır veya? Mantıklı mıdır , yoksa biraz daha para biriktirip tablet almamı mı tavsiye edersiniz? iOS beni çok etkiliyor kasma yaratmayan bir sistem olduğu için. Ama aklımı şarj kapasitesi karıştırıyor. Birde Whats App bu cihazlara yüklenebiliyor mu, bunu merak ediyorum? Peki bu cihazı alırsam ne yapmayı düşünüyorum

- Gerçek Telefonumu sadece telefon amaçlı kullanacağım + olarak Wi-Fi modem olarak kullanacağım malum hat takılmıyor cihaza.
    - Telefonda yaptığım her işi bunda yapmayı düşünüyorum , zaten bilgisayarda yaptığım her işi telefonda yapıyordum, doğal olarak artık bu cihazda yapacağım (Oyun-Sosyal Medya , İnternet vs.)

Şimdi iPod5 sanırım Türkiyede az sayıda veya hiç yok. iPod4 daha bulunabilir gibi. Bir de bu iki cihazı sıfır olarak nereden bulabilirim Ankarada, kapıda ödeme ile internetten de yapabilirim , şu anda da araştırıyorum da teknoloji marketlerinde pek yok yani..

Buradan araştırdım ama, incelemek isterseniz :
    http://www.apple.com/tr/ipod-touch/

Şimdiden teşekkür ederim
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: IPod 4 veya IPod 5 alınır mı?

Cevaplarınızı hala merakla bekliyorum. Fikir verebilecek abim varsa, sizce bu harcama fuzuli mi olur, yoksa alınası bir alet midir?

Yorum

Ipdoun Iphoden en büyük eksikliği gsm desteğinin olmaması eğer Iphone 3-4-5 niz var sa Ipoda gerek bence gerek yok zaten telefononuz bu işi yapıyor ama ben farklı olayım masaya iki tane cihaz koyacağım dersen tabiki tercih meselesi sonuç olarak gerek yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Eğer Türkiye'den almayı düşünüyorsan iPad mini Almani tavsiye ederim ben de iPad kullanıyorum. iPad i aldıktan sonra notebook U cok nadir acıyorum 2 ayda 1. iPad mini ABD fiyatı 329 dolar iPod touch 299 dolar. Türkiye'de de fiyatlari birbirine yakın bence iPad mini daha makul bir secim olacaktır.
        1.3 cdti sport astra j (beyaz)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Ipdoun Iphoden en büyük eksikliği gsm desteğinin olmaması eğer Iphone 3-4-5 niz var sa Ipoda gerek bence gerek yok zaten telefononuz bu işi yapıyor ama ben farklı olayım masaya iki tane cihaz koyacağım dersen tabiki tercih meselesi sonuç olarak gerek yok
          Teşekkür ederim Fatih abi, aslında var bir telefonum Xperia ray, bayağı zayıf kalıyor günümüz android cihazlara göre. Onun için istiyordum ama haklısın galiba.. Gösterişe gerek yok yani, zaten telefonumu sadece internet için taşıyorum yanımda, ayda 2-3 dakika konuşmam bir de 1 GB internetim vardır o yani.

Orjinal yazı sahibi: Ömer
          Eğer Türkiye'den almayı düşünüyorsan iPad mini Almani tavsiye ederim ben de iPad kullanıyorum. iPad i aldıktan sonra notebook U cok nadir acıyorum 2 ayda 1. iPad mini ABD fiyatı 329 dolar iPod touch 299 dolar. Türkiye'de de fiyatlari birbirine yakın bence iPad mini daha makul bir secim olacaktır.
          Teşekkürler abi de ipad beni aşar, hele ipad mini iyice aşar, ipad 2'den daha pahalı galiba, ben telefonu zaten bilgisayar yerine kullanıyorum

Yorum

Bende Amerika'dan iPad mini getirttim fakat arada az fark var değmez buradan alabilirsin.(Amerika'da adet fiyatlar vergisiz yazılır. 329$+%8 )

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ben blackberry + ipod 4 32 GB kullaniyorum.
              Berlinden 250 euro ya aldim gecen yaz
              Whatsapp calisiyor wifi oldugu taktirde
              Bence beyaz 4 al. Yada ipad 2 wifi al. Ben ipad 3 4G kullaniyorum retina disinda pk bir farki yok Baya ucuzladi onlar sifiri 800 liraya satiyorlardi gecen gun
              [center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]

Yorum

Eski cihazını sat, fark vererek yüksek versiyon android'e terfi et .
                Sağlam bir android ile ipod+iphonu'un yapacağı her şeyi yaparsın.
                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                  Bende Amerika'dan iPad mini getirttim fakat arada az fark var değmez buradan alabilirsin.(Amerika'da adet fiyatlar vergisiz yazılır. 329$+%8 )
                  Abi rakama vurunca dediğin 329$+%8 vergiyle 631.8 TLye denk düşüyor. Türkiyede en alt fiyat kampanyada (TEKNOSA-VATAN-ELECTROWORLD gibi alışveriş sitelerde 960 Liradan aşağı yok yani. Aradaki 329 Lira sizin için bilmiyorum ama benim için fazladan 2 ay daha beklemek demek. ipad getirtirsem ki garanti sakat olur o zaman sanırsam, amerikadan getirtirim, düşüncene teşekkür ederim

Orjinal yazı sahibi: Alper_J
                  Ben blackberry + ipod 4 32 GB kullaniyorum.
                  Berlinden 250 euro ya aldim gecen yaz
                  Whatsapp calisiyor wifi oldugu taktirde
                  Bence beyaz 4 al. Yada ipad 2 wifi al. Ben ipad 3 4G kullaniyorum retina disinda pk bir farki yok Baya ucuzladi onlar sifiri 800 liraya satiyorlardi gecen gun
                  iPad 2 de olabilir tabi ama okulda da taşıyabileceğim birşey olsun istiyorum. iPad düşünürsek Yaza kadar alırım artık , değerli düşüncen için teşekkür ederim

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                  Eski cihazını sat, fark vererek yüksek versiyon android'e terfi et .
                  Sağlam bir android ile ipod+iphonu'un yapacağı her şeyi yaparsın.
                  Abi doğru diyorsun aslında bu benim ilk düşüncemdi, ama telefonu şu an telefoncuya götürdüğümde "nakit pazarlıksız 300 vereyim kardeş üstü olmaz" dedi. Ben de teşekkürler eyvallah deyip çıktım direk. Sahibindende bunu 450 kadar bi fiyata satsam, üstüne koyabileceğim şu an 450 liram var. Sömestr'a kadar 520 Kadar birikir diye düşünüyorum. 450+520=970 liraya ihtiyacımı karşılayacak bir cihaz bulamam diye düşünüyorum. Şarjı iyi giden ve güçlü bir alet önerebilirsen tabii ki illa iOS alacağım demiyorum, bir de şu an kullandığım telefon sadece çift kanallı kulaklık destekliyor, bir de kendi markası mikrofonlu kulaklık destekliyor. Başka türlüsünü kullanamıyorum telefonda. Apple'da böyle bir sıkıntı yok. 970'e alabileceğim telefon sanırım Galaxy S2 olur. Samsung da her türlü aygıtı destekliyor mu bilmiyorum tabi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
                    Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Teşekkür ederim Fatih abi, aslında var bir telefonum Xperia ray, bayağı zayıf kalıyor günümüz android cihazlara göre. Onun için istiyordum ama haklısın galiba.. Gösterişe gerek yok yani, zaten telefonumu sadece internet için taşıyorum yanımda, ayda 2-3 dakika konuşmam bir de 1 GB internetim vardır o yani.

Orjinal yazı sahibi: Ömer
                    Teşekkürler abi de ipad beni aşar, hele ipad mini iyice aşar, ipad 2'den daha pahalı galiba, ben telefonu zaten bilgisayar yerine kullanıyorum
                    Kardes iPad mini Türkiye fiyatı iPod 5 ile hemen hemen aynı en fazla 100 tl fazladır. Bı araştır derim
                    1.3 cdti sport astra j (beyaz)

Yorum

İşleniyor...
                    X