Insignia almayı düşünüyorum fakat bu gün birşey duydum sübab yakıyor 70 veya 80 binde. Bu dogrumu yardımcı olursanız sevinirim insignia kullanan arkadaşlardan .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignilarda subab yakma olayı nedir ?
Collapse
X
-
Ynt: insignilarda subab yakma olayı nedir ?
Orjinal yazı sahibi: secInsignia almayı düşünüyorum fakat bu gün birşey duydum sübab yakıyor 70 veya 80 binde. Bu dogrumu yardımcı olursanız sevinirim insignia kullanan arkadaşlardan .
subap yakma olayını sadece lpg kullanılan insignialarda duymuştum, onun haricinde yakıt sistemini değiştirmeyen araçlarda subap yakma diye bi durum sözkonusu olmadı, zira 60-70 bin yapan üyelerimiz mevcut, bi sıkıntı yok...
Yorum
-
Bi sikinti doguracagini zannetmiyorumBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Sübapların yanması söz konusu değil, LPG kullanan 1.6 araçlarda aşırı zorlanma yada yanlış kit (yağlamasız) kullanımı, montaj hatası gibi sebeplerden sübaplar eriyebiliyor mevzu budur.
Bu kadar istisnai koşullarda oluşup bu kadar yaygın şekilde bilinen başka bir otomobil arızası duymadım; en alaksız adam bile insginia gördüğünde "bunnarda sübap yanıyormuş" diye mevzuya giriyor, hakikaten sinir olmamak mümkün değil.1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG
Yorum
-
Öncelikle insignialarda fabrika çıkışı halini bozmadıkça subap yakması ,turbo patlaması ( bir yerde rastlamıştım ne oluyorsa artık) gibi şeylere değil 70 bin 200 bin de dahi olmaz...subap sorunun hangi koşullarda oluştuğuna arkadaşlar değinmiş zaten.
Bir de dizelini denedim demişsiniz hangi dizeli bu 130 luk , 160 lık mı yoksa 195 lik mi?? içlerinden bir tek 195 hp nin performansı 1.6 t ye denk düşüyor, denediğiniz hangi modelse, buna göre siz karar verin.
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
-
sübap yakma lpg lilerde oluyo benim araç lpg li 106 binde falan daha bi sıkınttı yok çok şükür
öyle her ustayım diyeninde sözüne kanaat etmemek lazım hala 1.6 motor 180 beygir ilişkisini çözemeyen ustalar bile var2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum
Yorum