bugün bir iki seneye almayı düşündüğüm konu başlığındaki aracı test ettim.Araç içi işçilik ve malzeme kalitesi çok iyi çatırtı felan yok kalite çok iyi.Araç çok sessiz dsg cok keyifli.Sürüş olarak araç çok rahat ve konforlu.Yol tutuşu olarak test etmedim ekonimikligi test etmek için çok hız yapmadım.Motor henüz tam isinmamis olmasına rağmen 4. vitesten itibaren anlık 4 litre ve daha az tüketim değerleri gördüm tabi çok gaz vermeden.Bir kere tam bastım gaz pedalına koltuğa iyi yapıştırdı bence performansı fena değil(1.6 turbo insignia kullanıcısı olarak yorumum).Ortalama tüketim ben bindiğimde 7 litre idi sürüş sonunda bakmayı unuttum start stop u aktiflestirmeyi denedik başaramadık arada kaynadı almak isteyenler varsa inşallah yardımcı olur bu yazı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Golf 7 1.6 tdi dsg comfortline test sürüşü
Collapse
X
-
Ynt: Golf 7 1.6 tdi dsg comfortline test sürüşü
Bu aracin 1.2 TSİ Comfortline DSG ni aldık bekliyoruz
Dediginiz versiyonunu Kadir ile test ettik
Goruslerinize tamamen katılıyorum.
Performansi DSG ile torku cok iyi kullaniyor ama 1.6 Turbomuz ile 0-50 disinda hicbir sansi yok
Bir de start stop sistemi aracin genel sessizligine pek yakismiyordu bizim testte
Fiyati tabi ki dusundurucu ben o fiyata o segmentte direkt Mercedes A 200 Urban giderim
Yorum
-
Evet o fiyatlara çıkıldığında bir sürü seçenek oluyor ama hem dizel hem otomatik hem ekonomik kaliteli konforlu iki nci eli iyi bir araç tanımlaması yaptığınızda maalesef golf tek adres su an için.İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Yorum
-
fiyatlara bak ya, eskinin orta sınıf herkes tarafından alınabilen, genellikle evin 2. aracı olarak tercih edilen araçların fiyatları 80-100 bin TL sınırına dayandı.
Diyorum çok değil 5-10 yıllık bir periyod içinde 0 araç almak çok ama çok lüks olacak çoğumuz için
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: celikler05benimde tercihim golf 7 den yana idi ama bir arkadş 70 bine sana 320 d alalım diyor bilemiyorum alala2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bassoprofondoOrjinal yazı sahibi: celikler05benimde tercihim golf 7 den yana idi ama bir arkadş 70 bine sana 320 d alalım diyor bilemiyorum alala2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
Yorum