Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Golf 7 1.6 tdi dsg comfortline test sürüşü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Golf 7 1.6 tdi dsg comfortline test sürüşü

bugün bir iki seneye almayı düşündüğüm konu başlığındaki aracı test ettim.Araç içi işçilik ve malzeme kalitesi çok iyi çatırtı felan yok kalite çok iyi.Araç çok sessiz dsg cok keyifli.Sürüş olarak araç çok rahat ve konforlu.Yol tutuşu olarak test etmedim ekonimikligi test etmek için çok hız yapmadım.Motor henüz tam isinmamis olmasına rağmen 4. vitesten itibaren anlık 4 litre ve daha az tüketim değerleri gördüm tabi çok gaz vermeden.Bir kere tam bastım gaz pedalına koltuğa iyi yapıştırdı bence performansı fena değil(1.6 turbo insignia kullanıcısı olarak yorumum).Ortalama tüketim ben bindiğimde 7 litre idi sürüş sonunda bakmayı unuttum start stop u aktiflestirmeyi denedik başaramadık arada kaynadı almak isteyenler varsa inşallah yardımcı olur bu yazı
    İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Ynt: Golf 7 1.6 tdi dsg comfortline test sürüşü

fiyat olarak ne söylediler acaba?
    (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

ben highline artı iki sene garanti artı u led xenon artı ısıtmalı koltuk ki kış paketi oluyor sanırım opsiyon fiyatları belli olmadığı için 72500 ya da 73500 fiyat teklifi vardı

Yorum

Bu aracin 1.2 TSİ Comfortline DSG ni aldık bekliyoruz
        Dediginiz versiyonunu Kadir ile test ettik
        Goruslerinize tamamen katılıyorum.
        Performansi DSG ile torku cok iyi kullaniyor ama 1.6 Turbomuz ile 0-50 disinda hicbir sansi yok
        Bir de start stop sistemi aracin genel sessizligine pek yakismiyordu bizim testte

Fiyati tabi ki dusundurucu ben o fiyata o segmentte direkt Mercedes A 200 Urban giderim

Yorum

Evet o fiyatlara çıkıldığında bir sürü seçenek oluyor ama hem dizel hem otomatik hem ekonomik kaliteli konforlu iki nci eli iyi bir araç tanımlaması yaptığınızda maalesef golf tek adres su an için.

Yorum

Yeni A3 de orada devreye girebilir

Yorum

aynı dolulukta bir a3 90 bin tl ye gelir büyük ihtimalle birde golf kadar az yakıyor mu bilmiyorum gerçi motor aynı ama

Yorum

fiyatlara bak ya, eskinin orta sınıf herkes tarafından alınabilen, genellikle evin 2. aracı olarak tercih edilen araçların fiyatları 80-100 bin TL sınırına dayandı.

Diyorum çok değil 5-10 yıllık bir periyod içinde 0 araç almak çok ama çok lüks olacak çoğumuz için

Yorum

Aynen öyle olacak euro nun ve vergilerin artması golf u bile bu fiyat aralığına sokuyor Allah sonumuzu hayır etsin insallah.

Yorum

benimde tercihim golf 7 den yana idi ama bir arkadş 70 bine sana 320 d alalım diyor bilemiyorum alala
                    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                      benimde tercihim golf 7 den yana idi ama bir arkadş 70 bine sana 320 d alalım diyor bilemiyorum alala
                      çok doğru diyor , güvenin arkadaşınıza yeterki temiz olsun bmw olsun
                      2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                        Orjinal yazı sahibi: celikler05
                        çok doğru diyor , güvenin arkadaşınıza yeterki temiz olsun bmw olsun
                        +11111111
                        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                        X