Arabamı aldıktan 2 gün sonra Kütahya'dan Bursa'ya Mequiars'a gidip 1.200 TL harcayıp boya koruma-kaput ve tampon koruma-cam filmi-motor koruma yaptırmıştım. Ama bu zamana kadar fırçayla yıkatmamış, mequiars cilalı şampuanla yıkama pedi ile yıkatmıştım. Ama gördüm ki ne kadar üzerine düşersem oradan buradan sıyrıklar, taş izleri, park yerindeki adamların öküzlükleri bitmiyor. Artık arabama özen göstermemeyi planlıyorum. Demin benzin aldığım yerde fırçayla yıkattım. Hareler farkediliiyor ama olsun. Bundan sonra relax olacağım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ve sonunda arabama fırça vurdurdum
Collapse
X
-
Ynt: Ve sonunda arabama fırça vurdurdum
Orjinal yazı sahibi: cagriyıllık yada 6 aylık yenilemeyle birşey kalmazdı abi ya yazık olmasın arabaya ihihi[center]
2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]
Yorum
-
ben henüz fırça vurdurmadım ama kızdığım yıkamacıya bir daha yıkatmadım.Herdefasın da daha yıkamaya başlamadan önce şunu yapma bunu yapma diye tembihliyorum.Bahşiş veriyorum amma velakin her yıkama sonu ince çizikler beni bekliyor oluyor.Dün çam ağacını altına bıraktım hiç olmayan çamda onlarca karga ve bir kaç dakika sonra araba komple karga ......... ihihi.Galiba çokda özen göstermek iyi deil herhalde.bence sağına soluna çok ince bakmadan hadi eyvallah deyip çıkmak daha iyi sanırsammmmmmmm
Yorum
-
alın benden de o kadar..Arabayı aldıktan kısa bir süre sonra sonaxa boya koruma yaptırdım,aracı aldıktan birkaç gün sonra inceleyebildim.Ön panjura polisaj makinasını kaçırmışlar 15-20 cm kadar boya çizilmiş,sonra da rütuşla kapatmaya çalışmışlar ama olmamış tabii.Eskiden olsa kıyameti kopartırdım ama art9ık böyle şeyler olabiliyor..Dediğiniz gibi relax olmak lazım.Yoksa psikolojimiz daha çok bozuluyor)Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Seyyahalın benden de o kadar..Arabayı aldıktan kısa bir süre sonra sonaxa boya koruma yaptırdım,aracı aldıktan birkaç gün sonra inceleyebildim.Ön panjura polisaj makinasını kaçırmışlar 15-20 cm kadar boya çizilmiş,sonra da rütuşla kapatmaya çalışmışlar ama olmamış tabii.Eskiden olsa kıyameti kopartırdım ama art9ık böyle şeyler olabiliyor..Dediğiniz gibi relax olmak lazım.Yoksa psikolojimiz daha çok bozuluyor)Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
aynen çok iyi yapmışsınız.. arabay baktığın kadar zarar görüyor.. mahallede kimsenin arabasına bişey olmadı daha benim kapuutta bi göçük olmuş taş izi kadar ama taş izi değil sanırım biri dirseğiyle yaslanmışF30 Sport+
Yorum
-
geçen gün benim de başıma geldi fırça olayı benzin aldıktan sonra fırçasız sadece köpükle yıkanan kısma geçtim adam köpüğü sıktı eline fırça aldı hemen müdahale ettim fırça istemiyorum falan neyse adam devam etti fırçalamaya bir taraftan da "alış alış güzel olur merak etme bak fırça ne güzel kayıyor" dedi. ben üzerimdeki dumuru atmaya çalışırken fırçalama işi bitti olayı tebessümle karşıladım ama yine de fırçaya karşıyım elimden geldiğince fırçasız yıkamaya devam
Yorum
-
arabayı aldığımızın 2. günü kamyon taş atmış çok ufak ama boyayı kaldırmış.tabi araba yeni olunca babamda biraz üzüldü falan ama şimdi 1 hafta oldu yıkatmıyo bile çamurlu çamurlu biniyozBeyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800
Yorum
Yorum