Bugün tercih sonuçları açıklandı Siyaset bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü kazandım. Viyana Üniversitesi. rolleyes
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Üniversiteli oluyorum!
Collapse
X
-
Ynt: Üniversiteli oluyorum!
İşte budur. Okumak ve üniversiteye gitmek sana çok farklı bir bakış açısı kazandıracaktır.
Hayırlı uğrulu olsun. Ayrıca da yurda dönüp Milleitimize ve kendine faydalı bir birey olmanı dilerim.
Oradan bize Club faalieytlerini izletirsin....Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Çok teşekkür ederim.İlk sene almanca hazırlık görücem.Kafama takılan tek nokta bu almanca. inşallah bir sıkıntı çekmeden öğrenirim.hayırlısıyla bi gideyim de çeşitli fotolar paylaşırım .Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orada artık 1,6 motora mecbur kalmazsın.Tebrik ederim başarılar
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
dil dile değmeyince dil öğrenilmezmiş diye bir şey söylemişlerdi bana ben ısrar ettim değirmedim
neyse neticede alamanyada master yapacaktım olmadı ama başarısızlığımın sebebi dil problemi değildi
benim uzun bir ikinci eğitimi tam olarak istemiyor olmamdı sana tavsiyem tam iste giderken gemileri yak gemi derken insigniayı da kastediyorum ama mecaziii Allah muvaffak etsin.
Yorum
-
insigniayı da düşünmüyor değilim ailemi özleyeceğim kadar onu da özlerim ben gidince yıkayanda olmaz onu çamur içinde biner babam ben yıkatmasam kimsenin aklına gelmiyor.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
4 yıl eğitim boyunca üniversite ve yaşam maliyetleri dahil sıfır turbo elegance parası harcayacağız.Umarım değer. Viyana ile ilgili yorumlarınızı tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen.Sonuçta üyelerimizin çoğu eğitimli ve kariyerli insanlar.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
iyi dilekleriniz için teşekkürler.Umut abi şimdiden tanıştırsana bizi dayıoğlunla aklımda bi kaç soru var onları sorayım.Herhangi bir mail veya facebook adresini özelden bana gönderir misin?Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
Yorum