evet bu akşam gelmek istiyenler ve gelenler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Haftalık olağan bağdat caddesi buluşması :)
Collapse
X
-
Ynt: Haftalık olağan bağdat caddesi buluşması
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaBir aksilik olmassa katılıyorum, size bir scirocco getirebilirim gelirkenBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
arkadaslar beni bu gece maruz görün işim çıktı inşallah haftaya görüşrüz erken biterse işim gelmeye çalısırım...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
kardeşim ne alakası var çok acil bi işim çıktı onun için ilerleyen saatlerde net bi bilgi vericem hemen karalar balamayın oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyyBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
tolgada gelicekti ben haber vericem kardeşim inşallahBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
benimde şehir dışından beklediğim bi arkadasım gelicek onunla katılıcam bi sıkıntı çıkmazsa...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SOYBu konunun ciddiyeti,inandiriciligi kalmadi
Konu adinda bile smile var konunun slinip organizasyon bolumune tekrardan acilmasini talep ediyorum benBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
Yorum