Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Galaxy s3 /Blutooth bağlantısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Galaxy s3 /Blutooth bağlantısı

Arkadaşlar,

Bir önceki telefonum Galaxy S2 ve aracım arasında sorunsuz blutooth bağlantısı kurabiliyordum.Ancak S3 ile tarama yaptığımda aracı bulamıyor..Neden sorun yaşadığımı bilemiyorum..
    Özellikle S3 kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Selamlar...
    2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Ynt: Galaxy s3 /Blutooth bağlantısı

başka tlfonla denedinizmi ayarlar menusunden acın blutooth .yani yukardan inen pencereden değilde ayarlar blutooth tarattırın
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Maalesef,zaten öyle yapmaktayım..Teşekkürler..
      2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Bende de iphone4s Le sorunsuz bağlanıyordum fakat iphone 5 Le bağlanamıyorum 1,5 aydır ne yaptırsa bağlanamadım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Şu listeye bakabilirsiniz: http://www.opel.de/content/dam/Opel/...cles/UWA-2.pdf

Samsun Galaxy S3'de sıkıntı olmaması gerekiyor, listede var. iPhone 5 ise henüz listede yok ancak sorunsuz kullananları görmüştüm forumlarda, ki hatta normalde Lightning yüzünden çalışmayacağını düşündüğüm USB iPod modu bile çalışıyor Insignia ile.

Servise gidip durumu bildirirseniz belki yazılım güncellemesi için bakabilirler, yazılımınızın eskiliğinden kaynaklanan bir uyuşmazlık söz konusu olabilir.
          '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
          '15 BMW 118i LCI

Yorum

Merhaba,

Benim S3'üm ve arabam sorunsuz birbirine bağlanabiliyor. Sorununuz devam ediyorsa bir servise uğrayın derim.
            Insignia 1.4T Edition Elegance 140hp. Sunroof paket + Yeni stil paket.
            BattleTag: Nerdomancer#683 on Starcraft, Diablo 3

Yorum

İşleniyor...
            X