Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şerit Led İçin Yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Şerit Led İçin Yardım

Aramizda bilgili uyeler vardir diye danismak istedim,evde yer aydinlatmasi olarak kullanmak icin( yaklasik olarak 2 metrelik bi alan) hangi tur led kullanilmali ve adaptor olarak ne almaliyim? Ledlerin biraz da olsa kaliteli olmasi iyi olur sanki aksam oldu mu devamli yanacak cunku patlama yapmasin.

Bu konuda bilgili yardimci olabilecek uyemiz varsa sevinirim,tesekkurler.
    2015 BMW F30 M Sport

Ynt: Şerit Led İçin Yardım

Ben salon aydınlatması olarak 11 metre kadar şerit led çektim, 12W bir standart adaptör işimi gördü açıkçası. Led olarak elektrikçiden aldığım standart ledleri kullanıyorum 1.5 senedir herhangi bir sıkıntı yaşatmadılar bana.

Yorum

Guzel bir islem olmus,benim dusundugum sekil yer aydinlatmasi olarak bakalim.

Ayrica kabloyu nasil gizlediniz?
      2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Kartonpiyerleri yaptırırken normal lamba açma devresine kablo çektim duvarı kırıp, sonrasında perdenin kornişlerinin olduğu boşluğa adaptörü astım, elektriği de yine en yakın buat deliğinden aldım.

Yorum

yaratıcı olmuş ihihi
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: GNSpower
            Ben salon aydınlatması olarak 11 metre kadar şerit led çektim, 12W bir standart adaptör işimi gördü açıkçası. Led olarak elektrikçiden aldığım standart ledleri kullanıyorum 1.5 senedir herhangi bir sıkıntı yaşatmadılar bana.

Çok güzel duruyor büyük lambayı kapattığınızda perdeden süzülen çok güzel bir ışık veriyordur

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              yaratıcı olmuş ihihi
              Sağolun valla. ((:

Orjinal yazı sahibi: opelmania

Çok güzel duruyor büyük lambayı kapattığınızda perdeden süzülen çok güzel bir ışık veriyordur
              Valla asıl amacım ledlerle ambiyans yaratmaktı özellikle sadece onlar açık olduğunda ama 11 metre kullanınca başlı başına lamba oldular, akşamları misafir yokken tek ledler yanıyor, florasan gibi maşallah. ((:

Yorum

Benim bahsettigim ve yapmak istedigim alan buydu. 2 metrelik bir alan icin yaptim ben aydinlatma gayet guzel oldu metrede 60lik 3cipli olandan aldim biraz pahali ama kaliteli. Belki renk olarak gun isigi tercih edilebilir ev icin ama..
                2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Çok güzel olmuş, bu tür direkt olmayan aydınlatmaların etkisi çok güzel oluyor. Güle güle kullanın.

Yorum

Ben evime yaptım devamlı oturulan yerde mutlaka günışığı seçilmeli 3 Çipli olanlar daha iyi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Gun isigi ev icin daha iyi olabilir,ozellikle 3 ciplilerden alinca beyaz led baya aydinlatiyor gercekten.
                      Ama led i gizleyebilseydim daha iyi olurdu o sekilde gozukmesi pek hosuma gitmiyor acikcasi.
                      2015 BMW F30 M Sport

Yorum

İşleniyor...
                      X