Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BENDE ASKERE GİDİYORUM :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BENDE ASKERE GİDİYORUM

Valla Hakan hocam tebrikler.Çok ince bir davranış kimbilir Emre ne kadar mutlu olmuştur..Emre`yede hayırlı teskereler diliyorum benimde aklımda inşallah musait bir zamanda ziyaret etmek istiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
      Valla Hakan hocam tebrikler.Çok ince bir davranış kimbilir Emre ne kadar mutlu olmuştur..Emre`yede hayırlı teskereler diliyorum benimde aklımda inşallah musait bir zamanda ziyaret etmek istiyorum.
      benimde niyetim var abi , ayarlasakta bigün diğer gelmek isteyen arkadaşlarla ziyaret etsek..
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Arkadaslar ne demek
        hepimiz bu ailenin bir uyesiyiz
        Gereken yerde gerekeni yapariz
        Zamani olup da Ugramak isteyenler icin yer acayip rahat
        Ve Emre Akhalil diye giriste sorasaniz adami zart buluyorlar cunku giriste gorevli
        Selamlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
          Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
          benimde niyetim var abi , ayarlasakta bigün diğer gelmek isteyen arkadaşlarla ziyaret etsek..
          Bana uyar kardeşim...

Yorum

hayırlı teskereler diliyorum emre az kalmış
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

cok tsk ederım herkese gercektende bır anda gelmesı cok sasırttı benı beklıyordum hakan abı bır kac kez gelıpte gelemedıgı ıcın bıraz burukluk yasadı ama gercektende cok cok sevdıgım abılerımızden bırısı cok tsk edıyorum bıraz ugrayıpta geldıgı ıcın hos sohbet neselı guzel bır vakıt gecırdım. cok tsk ederım hakan abı cok kısa oldu ama bır dahakıne cok daha uzun guzel bır zaman gecırmek ıstıyorum.

gelmek ısteyen olursa sayet hep ben ordayım ne zaman ıstersenız.

ufak ınsıgnıa team asker zıyaretı olarak toplansanızda bır hafta sonu cok guzel olur masalar var dısarıda agac altında oturmak ıcın cok guzel bır yere sahıp gercektende.

herkesı beklıyorum

Yorum

İşleniyor...
              X