Turbo her devirde aktif ama gücünü 2200 devirden sonra hissediyorsunuz ve yazdığınız şey benim şu anda hissettiğim şey araca alıştığım için gazı köklemeyince turboyu hissedemiyorum.Bi de az önce ekmek almak için dışarı çıktım eve geri geldim arabanın kapısını açtım selektör yaptım bir kere (follow me to home özelliği için) neyse kitledim arabayı tam eve giricem baktım farlar söndü ama sol park lambaları sönmedi Alla Allah dedim kendi kendime.Aklıma hemen kutup başlarını söküp takmak geldi. Nese sonra aracı bi çalıştırayım dedim bi çevirdim anahtarı baktım sola sinyal veriyo meğerse selektör yaparken kolu aşağı kaydırmışım araba çalışmıyorken de sola sinyal konumuna getirdiğimizde sol ön ve arka stoplar yanıyormuş sadece.Bunu da yeni öğrenmiş oldum.Bir de paylaşmak istediğimşey aracı gece uzaktan kumandayla açtığımızda geri farlarına kadar bütün ışıkların yanması çok hoş bi özellik.2009 larda yok galiba bu özellik.
İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Evet 2009'larda 4lüler yanıp sönüyor ve iç ışıklar yanıyor.Belki yeni yazılımla bizimkisi de bu şekilde olabilir.Bu arada ben turbonun 1800 devirde açılıp 2000den itibaren hissedilir duruma geliyor diye biliyordum.Yanlış biliyorda olabilirim.
Turbo her devirde aktif ama gücünü 2200 devirden sonra hissediyorsunuz ve yazdığınız şey benim şu anda hissettiğim şey araca alıştığım için gazı köklemeyince turboyu hissedemiyorum.Bi de az önce ekmek almak için dışarı çıktım eve geri geldim arabanın kapısını açtım selektör yaptım bir kere (follow me to home özelliği için) neyse kitledim arabayı tam eve giricem baktım farlar söndü ama sol park lambaları sönmedi Alla Allah dedim kendi kendime.Aklıma hemen kutup başlarını söküp takmak geldi. Nese sonra aracı bi çalıştırayım dedim bi çevirdim anahtarı baktım sola sinyal veriyo meğerse selektör yaparken kolu aşağı kaydırmışım araba çalışmıyorken de sola sinyal konumuna getirdiğimizde sol ön ve arka stoplar yanıyormuş sadece.Bunu da yeni öğrenmiş oldum.Bir de paylaşmak istediğimşey aracı gece uzaktan kumandayla açtığımızda geri farlarına kadar bütün ışıkların yanması çok hoş bi özellik.2009 larda yok galiba bu özellik.
Bu arac lpglı olunca ve turbonun devreye gırdıgı devırden daha yuksek bır devıre cıktıgı zaman lpg kesılıp benzıne geccıyormu. Bu soruyu sormamın nedenı ıse boyle bır bılgı okudugumu hatılıyorum bu yuzden sormak ıstedım. Insallah sorularımla sızlerı sıkmıyorumdur.
Öncelikle 2 kere alıntı yapmışsınız üsttekini silerseniz iyi olur.Dediğiniz olayı ben hiç duymadım eğer öyle bi şey var ise teknoloji çok gelişmiş
Dogrusu ben lpgnın yakıtı bu devıre dayanamdıgı ıcın kesılıyor dıye dusunmustum ama sızde farklı bır mantıkla dusunup cevap verdıınız aslında bu dusuncede guzeldı
Bıraz once aklıma geldı merak ettım sorayım dedım. Cunku aracı test etme sansını henuz bulamadıgım ıcın merak ettıklerımı sız degerlı arkadaslardan ogrenmeye calısıyorum.
başka marka kullananlar Insignia hakkında dedikodu yaymayı çok seviyorda, yine öyle bir laf mı çıkarttılar acaba diye merak ettiğimden sordum
Orjinal yazı sahibi: alperen_54
Bir de paylaşmak istediğimşey aracı gece uzaktan kumandayla açtığımızda geri farlarına kadar bütün ışıkların yanması çok hoş bi özellik.2009 larda yok galiba bu özellik.
Fatih abininki 2009 model ve kapıları açtığında bütün lambaların yandığını görmüştüm.
AFL'ler zaten yanıyor, o menüden ayarlanan birşey ama geri vites lambasına varana kadar yanmıştı.
Bir de paylaşmak istediğimşey aracı gece uzaktan kumandayla açtığımızda geri farlarına kadar bütün ışıkların yanması çok hoş bi özellik.2009 larda yok galiba bu özellik.
Abi bahsettiğin Coming-Leaving Home özelliği mi?
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
o sinyal kolu özelliği varsa baya güzelmiş gereksiz yere diğer tarafn yanması engellnblyr demek ki aksam babam gelnce bi deneym captivada da varmışmış bu snyal kolu işi
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
büyük ihtimalle vardır, aynı grubun araçları ne de olsa.
yanması için stop ettikten sonra kontağı çekip sinyal kolunu bir tarafa çevir.
eğer far sensörü yoksa parkları aç, sinyal kolundan solu yakarsan sağ sönecektir, sağ yakarsan sol söner.
Vectra B'de sensör yoktu, bu şekilde çalışıyordu.
Yorum