Dün yaşadığım hoş bir olayı paylasim
Dün benzinlikteydim. Doldurdum ve tam ayrılcam ki yanıma bir amca çıkageldi, soluklana soluklana şey dedi.
-Beyefendi bu aracinizdaki jantları nereden aldınız? Dedi.
-Bende aracın orijinal jantları. dedim
-Hayrola , sizde de Insignia mı var? Diye sordum.
Eleman- Yok bizim patronda - eli ile caddenin karsı tarafındaki fabrikay işaret ederek. Sizin araçtaki jantları görmüş, beni gönderdi bu jantlardan nerede satılıyor diye sormamı istedi.
Ben de - sizin araç ne marka ? dedim.
Amca da -Mercedes dedi yok size uymaz bu jantlar dedim peki ben patrona soylim dedi.
Adam Mercedes almış üstüne de Opel bayinden gidip bizim jantlardan taktiriyormus .
Opelin mühendislerinin tasarım becerisi bir çok Mercedes tutkununu cezbediyor demek ki?
Opel durdu turnayı gözünden vurdu..Krallardan daha ucuza, daha fazla donanıma sahip bir araç üretti.Bizim full aldığımız İnsignia fiyatının belki dahada üstüne BMW'nin boşu alınıyor.Aynı şey Mercedes içinde geçerli.D segmentinde bence birinci olmalı İnsignia..
sahurumu yaptım, yatıyorum sonra görüşmek üzere.
bu arada ağustos ramazanının yorumlarını alalım, nasıl geçiyor, sıcaktan dolayı sıkıntı çekenler var mı?
İlk iki gün biraz baş ağrısı çektim ama ondan sonra vücut alıştı çok şükür.
Şimdilik iyi gidiyor.
İyi bir uyku düzeni ile baş ağrısında belirgin bir ölçüde azalma olduğunu keşfettim.
Eymen kardes o saatler kritik gerçekten. Sahurda değişik variyasonlar denemene imkan varsa yani örneğin bir gün bol Süt ve peynirim bir set hazırla bir bak nasıl hissediyorsun. Tutmuyorsa eti daha bol olan variyasona geç. Yani seni daha tokntutan yiyeceklerin ne olduğunu keşfedersen o zor saatleri daha rahat atlatırsın. Allah kabul etsin
Yorum