ne ben motorla sen arabaylamı anlayamadım ihihi ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
evet dogru alırsan 2.0 cdti böyle dersin oleyy oleyy
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
hayırlısıyla bir ramazanı daha geride bıraktık allah tuttuğumuz oruçları kıldığımız namazları yaptığımız duları kabul etsin seneye görmek nasip etsin şimdiden bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.....bu arada kim kimi geçmiş gökhana 5 yıldızlı üyelik verelim böyle hayırlı bir konuyu akıl edip açmış
Hasanla o konuyu birdaha görüştüm gökhan şıkıştı gidemedi diyor bilmem anlatabidim ve birde aracı fazla sıkıştırmamış gerek duymadım diyor bilmem anlatabiliyormuyum
sana dediğim işi en kısa zamanda yapmak lazım trafikte trafiğin kime güleceği belli olmuyor 3 araba olacak önde senin araban ve her hangi bir insignia arkadanda başka bir insignia olacak ve arkadan video çekimi yapacak ve olay netleşecek
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
hasanCIĞIM a bu mübarek ayda yalan söylemeyi hiç yakıştıramadım duello teklfine varımmmmm( varım diyooorrr)
gökhancığım ne yalan söleyeyim, sağda sıkışıp kalan sen değilmiydin, ben kasmadan arkandan ( arkadan dediysem tamponundan) geldim, sen sonra sağ tarafa yöneldin ordada sıkıştın kaldın, bence bi kaç makasla soldan ilerledim, seni beklerken bi tane rocco belirdi aynamda, tam beni geçicektiki yapıştırdım haliç köprüsünden yukarı, baktım oda tırt gelemiyor
hasanCIĞIM a bu mübarek ayda yalan söylemeyi hiç yakıştıramadım duello teklfine varımmmmm( varım diyooorrr)
gökhancığım ne yalan söleyeyim, sağda sıkışıp kalan sen değilmiydin, ben kasmadan arkandan ( arkadan dediysem tamponundan) geldim, sen sonra sağ tarafa yöneldin ordada sıkıştın kaldın, bence bi kaç makasla soldan ilerledim, seni beklerken bi tane rocco belirdi aynamda, tam beni geçicektiki yapıştırdım haliç köprüsünden yukarı, baktım oda tırt gelemiyor
ben sıkıştım çünkü sağ tarafa yanaşıp evime gidiyordum biliyorsun ve hani sıkışına kadar o arkamdan gelen halinden bahsediyorum ben
ben sıkıştım çünkü sağ tarafa yanaşıp evime gidiyordum biliyorsun ve hani sıkışına kadar o arkamdan gelen halinden bahsediyorum ben
ben arkandan gelip neler yapabilceğine baktım gökhancığım, hem sıkıştığın yerde herhangibir kavşak yada yol ayrımı yoktu, yolumu şaşırdın naptın
Yorum