Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jetta'nın başına gelenler...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Jetta'nın başına gelenler...

Arabanın sahibinin açıklaması:

Amigos queridos, gostaríamos de compartilhar a decepção e o risco de vida que corremos quando dirigíamos um Volkswagen - modelo Jetta 2011. Estávamos a 70km/h quando o eixo traseiro transversal se desprendeu completamente. Favor compartilhar, pois quem já possui um Volksvagen Jetta ou pensa em adquirir um: CUIDADO!!!! JETTA NUNCA MAIS! Existe um álbum de fotos onde está evidenciado o ocorrido.

Google Translate çevirisi:
    Jetta modeli 2011 - Sevgili arkadaşlar, biz bir Volkswagen sürdü biz koşmak hayal kırıklığı ve yaşam riski paylaşmak istiyorum. Biz arka aks çapraz tamamen kapalı geldi 70km / h idi. DİKKAT: Zaten bir Jetta veya Volksvagen sahibi olanların bir satın alma hakkında düşünüyorum çünkü, hisse Lütfen! JETTA ASLA! Ne kanıtladığı bir fotoğraf albümü var.

Alıntıdır
    InsigniaTEAM

Ynt: Jetta'nın başına gelenler...

Allah korumus
    Bu Belki de suikast girisimi bile olabilir
    Malum Meksika fantazileri

Yorum

satmakla iyi mi yaptım acaba??? bu kadar kötü bir durum olacağını zannetmiyorum ama aracın bazı problemleri olduğu bir gerçek...
      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Son zamanlarda VW ile ilgili çok sıkıntı duymaya başladım. Golflerin DSG problemi, Tiguanların motor yaptırmaları ve son olarak da bu... İlginç alala
        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

DSG şanzımanın halk arasında açılımı.- Daha Sonra Gelecek.
          Mesela dizel olup Dsg otomatik vites almak istediğinizde. Size 5-6 aylık bir bekleme listesine alıyorlar...
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Bişey yok ya rot balans la düzelir

Yorum

Hep olduğu yerde dönebilen bir araba istemişimdir
              [center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AlPeR_J
                Hep olduğu yerde dönebilen bir araba istemişimdir
                o zaman Jetta alabilirsin
                İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Jetta demişken, birisi maliyet kısmındaki 3.sütunu toplayabilirmi, benim matematiğim zayıf heralde

InsigniaTEAM

Yorum

Yanli bi haber mi yazim hatasi mi acaba
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Türkiye'deki en abartılmış marka VW, 2004 model bomboş Polo ya bile 19000 istiyorlar..
                      1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

Şahsen bir yandan jetta kullanıcısı olarak bu olay bı tesaduf demekten kendımı alıkoyamıyorum. Bu durum ımkansız gıbı bır sey bana gore. Ben 100km hızla kaldırımın sıvrı kısmına carparak havalandım jettayla sağ ıkı tekerım patladı jantları kullanılamaz hale getırdım ancak aracın akslarına gram bır sey olmadı. Baktırdıgımda hıc bır sey yok dedıler. Saglam bı araba mı dersenız bılemem ama bu benım en buyuk kanıtım.

Yorum

İşleniyor...
                        X