Weber Garibim, Bu Hareketi İçin Ceza Almış. Barselona 2001 de Hakkinen in Schumacher e 40 sn Fark Atmış Halde 1. Giderken (Tur Başına Yaklaşık 0,62 Sn. Fark İle..!!!!) , Son Turda Motoru Yemesinden Sonra Couthard ın Kendisini Pit e Götürmesi Sonucu Bu Harekete FIA Tarafından Artık Ceza Getirildiğini Bilmiyor Olmalı... Gene Güldürdü Bizi Sağ Olsun
Zaten testlerde mercedes motorunun açık ara farkla önde olduğunu görmüştük beni şaşırtan durum ise renault motorlu redbull dan Ricardo nun ilk çizgide başlayacak olması testlerde durumları oldukça kötüydü toparlandıklarının göstergesidir bu her ne kadar vettel Q1 e kalamasa bile onun sebebi olarak yazılımsal problem diyorlar
Aerodinami Olabilir. Yanılmıyorsam Vettıl İle Ricardonun Araçlarının Ön Kanat Yapıları Farklıydı. Ben 12 Silindirli Atmosferik Motorların Dönemini Hatırlıyorum. Sonra da V 10 ları. Bana Göre Verimlilik ve Ses Bakımından En Etkileyici Dönem V 10 ların Dönemi. Şimdi Bunlar Biraz Oyuncak Gibi.
Yarın Yağış Olur da Ricardo Acemilik Yaparsa, Start Sonrası Uçanları İle Ünlü İlk Virajda Allah Hak Getire...
Yorum