ama benim paylaştığım videodaki araçlarda normal lastik var son turlar olduğu için yağmur lastiği takmadılar.
yarışı canlı izlemiştim, o anki heyecanın tarifi yok ihihi
Raikonen ve Hamilton Çekişmesi Hafızalara Kazılan Olaylardan SPA da. Boşuna Şampiyonların Pisti Denmiyor Buraya. Bu Günki de Çok Çekişmeli Olacak Bana Göre.
SPA Deyince Benim de Aklıma 2 Önemli Olay Gelir.
1- 98 de Schumi nin Yağmurlu Havada Bus Stop İstikametinde Yarış Birinciliğine Doğru İlerlerken, Coulthard ın Arkasına Girip Kaza Yapması ve Sonrasında da Sanki Suçlu Coulthard mış Gibi Onu Pit Yolunda Kovalaması
(Coulthard a Tur Bindirmek Üzereyken, Coulthard Düzlükte En Sağa Geçip Kendisine Yol Verdiği Anda)
2- Daha Önce de Yayınlamıştım Ancak Bir Mika cı Olarak Yeniden Yayınlamakta Zarar Görmediğim ve F1 Tarihine En İyi Overtake Olarak Geçen 2000 SPA dan, Ezeli Mika Schumi Çekişmesindeki Son Boyut; (Bu Yarışta da, Yarışın Sonlarına Doğru Mika Önde Giderken Yine Yağmur Yağmış ve Mika Pist Dışına Çıkınca Schumi Fırsatı Değerlendirmiş 1.liğe Oturmuştu...)
Mikqnin schumiyi gectigi sahne hala dun ibi ozumun onunda !!!! Sinirdn olmustum ama inanilmaz bir gecisti.... ama Bir schumici olarak schuminin her zman ki gbi sampiyon olabilecegini dusunrek kendimi avutmustum...
Yorum