güzel yarış oldu, Kimi ve Schumacher için çok sevindim, Vettel'e yazık oldu Alonso'ya da fırsat doğdu Hamilton'da salaklığına doymasın haha Maldonadoya da mani oldu gereksiz yere...
Yarisi basindan itibaren sadece Vettel ve Alonso haketti...Basindan itibaren herkesi zorladi cogunu gecti .Aracindan sonuna kadar verim aldi lastiklerini kolladi ve usta bir pilot oldugunu bir daha ispatladi...Kocum ALONSO ...FORZA FERRARİ
Evet güzel bir yarış oldu, Alonso ve Ferrari'yi tebrik ederim. clapclap
(Bu yarışı seyretmek benim için büyük bir keyif oldu neden mi? Yani almış olduğum 101 ekran (40 inç) televizyonun sayesinde, 2D görüntüleri de 3D'ye çevirme özelliği ve gözlükler sayesinde 3 boyutlu izledim )
Ben Son 25 Tur a Yetişebildim. Anladığım Kadarı İle Önceki Turlarda S.C. Girmiş. Ortalık Karışmış Olmalı. Yanlız Şu Bi Gerçek Son Turlarda Lastikleri En İyi Olanlar Raikonnen, Maldonado ve Schumi ydi. Alonso ve Hamilton unkiler Eşit Aşınmış Gibiydi. Ne Alonso Fark Açabildi Ne de Hamilton Yakalayabildi. Son 7 Tur Kala Raikonen Hamilton u Geçmiş Olsaydı Son Turlarda Yavaşlayan Alonsoyu Kesin Geçerdi. Hamiltok Gerzeklik Yapıp Hem Kendini Yedi Hem de Raikonnen i Engelledi.
Ama Sonuç Önemli; Tebrikler Alonso.
Evet güzel bir yarış oldu, Alonso ve Ferrari'yi tebrik ederim. clapclap
(Bu yarışı seyretmek benim için büyük bir keyif oldu neden mi? Yani almış olduğum 101 ekran (40 inç) televizyonun sayesinde, 2D görüntüleri de 3D'ye çevirme özelliği ve gözlükler sayesinde 3 boyutlu izledim )
Ben Son 25 Tur a Yetişebildim. Anladığım Kadarı İle Önceki Turlarda S.C. Girmiş. Ortalık Karışmış Olmalı. Yanlız Şu Bi Gerçek Son Turlarda Lastikleri En İyi Olanlar Raikonnen, Maldonado ve Schumi ydi. Alonso ve Hamilton unkiler Eşit Aşınmış Gibiydi. Ne Alonso Fark Açabildi Ne de Hamilton Yakalayabildi. Son 7 Tur Kala Raikonen Hamilton u Geçmiş Olsaydı Son Turlarda Yavaşlayan Alonsoyu Kesin Geçerdi. Hamiltok Gerzeklik Yapıp Hem Kendini Yedi Hem de Raikonnen i Engelledi.
Ama Sonuç Önemli; Tebrikler Alonso.
Vettel başlarda arayı iyi açtı, ilk pitstoptan sonra 1.liği korudu, yarışın ortalarında 29-30turlarda SC girince yine pitstop yaptı hala 1.liği korurken SC çıktıktan 1-2 tur sonra ne olduysa araç yavaşladı. telafuzlardan tam anlamadım sorunu. problem yaşamasa zafer kaçmazdı :/
abi bu arada pitstopları izledinmi bilmiyorum ama tam komediydi Hamilton'da kriko bozuldu sanırım, tekeri takamadan araba yere indi, tekrar denediler yine inince yedeği kullandılar. 14 saniye sürdü
ardından da yanlış hatırlamıyorsam Massa'da, lastiklerin 3'ü medium, biri soft takıldı haha
Senna da yine yapacağını yaptı haha az kalsın MSC'ye patlayacaktı yine
Yorum