Duyuru

Collapse
No announcement yet.

doğalgazlı kedi şehiriçi 9,3 kuruş :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• doğalgazlı kedi şehiriçi 9,3 kuruş :)

Çorum Gaz A.Ş. ve Volkswagen Ahlatcı Otomotiv çevrenin korunması ve egzoz gazlarının azaltılması konusunda başlatılan Ar-Ge çalışmaları kapsamında önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.
    Volkswagen firmasına siparişi verilen doğalgazlı otomobil Almanya’da üretilerek Çorum’a gönderildi. Yaklaşık bir aydır test sürüşlerinden geçen doğalgazlı araç her iki firmadan da tam not aldı.
    Ciddi bir mühendislik projesinin ürünü olan doğalgazlı araç, yakıt tüketiminde büyük avantajlar sunuyor. Otomobilin yakıt tüketimi şehirlerarası yolda 7,1 kuruş, şehir içinde 9,3 kuruş ile yüzde 75 yakıt tasarrufu sağlıyor.
    Doğalgazlı ticari araç için bugün tanıtım toplantısı düzenlendi. Volkswagen Ahlatcı Otomotiv’de düzenlenen toplantıya Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Çorum Gaz A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kahraman, Volkswagen Ahlatcı Otomotiv Genel Müdürü Yağmur Ahlatcı, Çorum Gaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Haboğlu katıldı.
    Törende konuşan Çorum Gaz A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kahraman, aracın test sürüşlerinin tamamlandığını ve araç filolarının tamamını doğal gazlı olması için 50 otomobil siparişi verdiklerini bildirdi.
    Volkswagen Ahlatcı Otomotiv Genel Müdürü Yağmur Ahlatcı’da “Daha mavi, daha yeşil, tertemiz bir Türkiye için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” dedi. Ahlatcı doğalgaz yakıtlı araçların net yüzde 75 yakıt tasarrufu sağladığını belirtti.

video:
    http://corumradyotelevizyonu.com/yakit-tasarrufu/
    (sitede bir problem var, başka sayfaya yönlendirebilir. sayfayı kapatıp linke tekrar tıklayın)
    InsigniaTEAM

Ynt: doğalgazlı kedi şehiriçi 9,3 kuruş

Güzel Bir haber

Benim bildiğim Dogal gaz LPG ye daha fakir bir yanması var performans sorunu olabilirmi diyi düşünüyorum alala

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

doğalgaz ve lpg nin çalışma mantığı ve fiyatları aşağı yukarı aynı. farklılık lpg deki vergilerden kaynaklanıyor.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Güzel Bir haber

Benim bildiğim Dogal gaz LPG ye daha fakir bir yanması var performans sorunu olabilirmi diyi düşünüyorum alala
        performanstan hiç bahsetmemişler, bende merak ediyorum
        İstanbul'u bilmiyorumda Ankara'da doğalgazlı otobüsler var, belki kayıp çok değildir.
        InsigniaTEAM

Yorum

performans sorunu yok ama muhaza problemi var.. doğalgaz daha basınçlı.. depo tankları daha kalın vede daha ağır, yakıt yolu basınçtan etkilendiği için daha güvenli olması lazım..
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

onunda fiyatını yükseltirler çağrı kardeş ihihi
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
            X